Mesélnétek az első középiskolás napotokról?
Figyelt kérdés
Tegnap volt a gólyatáborom, és most azon filózok, hogy ki ki mellé fog ülni első nap..:D2012. jún. 10. 19:02
1/10 anonim 

válasza:

1995-ben volt. Felsorakoztunk az iskolaudvaron, nehany ember rettento unalmas beszedet tartott. Bementunk egy osztalyterembe, a leendo osztalyfonk rettento unalmas beszedet tartott. Utana mentunk haza.
2/10 anonim 

válasza:

Nekem nagyon rossz volt, mert anyukám azt mondta, hogy mivel nagylány vagyok, nem kísér el. Alig találtam meg az osztályt, és nagyon elkenődtem. Jó lett volna ha legalább addig elkísér.
3/10 anonim 

válasza:

Az udvaron évnyitó beszédet tartott nekünk az igazgató, aztán bent a teremben az osztályfőnök beszélt, megbeszéltük az órarendet, tanárokat, ülésrendet, stb... szünetekben meg midnenki ugyanúgy ült a helyén kussban mint órán,mert még senki nem ismert senkit:D
4/10 anonim 

válasza:

nekem tök jó volt,nyitott voltam mindenki felé és mindenkivel beszélgettem meg hülyéskedtünk... legyél nyitott és nem lesz baj :D
5/10 anonim 

válasza:

Én 2007-ben kezdtem a szakközépbe, igazából senkit nem ismertem ott mert a gólyatáborba nem tudtam elmenni mert csak augusztus végén költöztünk abba a városba ahol a sulim volt előtte meg jó messze laktam plusz rengeteget kellett pakolni meg szóval akkor semmi nyári szünetem nem volt kb. Igazából össze kellett gyűlni egy helyen ott volt a lista hogy ki melyik osztályba lett beosztva Bementünk a tanterembe nem ismertem az égvilágon semmit beültem egy csaj mellé vele barátkoztam össze először mert ő sem ismert senkit majd a mögöttem ülő két sráccal haverkodtunk össze olyan szinten hogy még ma is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Aznap amire még emlékszem hogy az osztályfőnök mindenkinek adott egy órarendet ami persze 3 hét után teljesen megváltozott mert kavarások voltak. Kb ennyi amire emlékszem a dologból.
6/10 anonim 

válasza:

Szia! Az udvaron összetereltek minket, mint a birkákat. Ott megakadt a szemem egy-két emberen, akik miközben vigyázzban kellett volna állni, nyomták a sódert. Az osztályteremben, mivel senkit sem ismertem, leültem egy padra, de nem ült mellém senki, mivel a többiek viszont ismerték egymást még áltiból. Aztán pár csajt átküldtek a bé-ből... és már csak mellettem volt hely. Úgyhogy így végülis lett padtársam, nem is volt annyira gáz a csaj. Jah és még mikor leérettségiztünk, akkor is mindenki emlékezett rá, hogy én fapapucsba mentem be első nap :D Ami így utólag tök ciki. Úgyhogy jól válaszd meg mibe mész, mert 4 évig senki se felejti el:D
7/10 anonim 

válasza:

Nekünk akkoriban még nem volt gólyatábor, úgyhogy az első ismerkedési lehetőség a tanévnyitó lett volna. Csak én akkor épp infúzióval a karomban, ételmérgezés miatt kórházban feküdtem. Csak második tanítási héttől mehettem iskolába, amikor már mindenki ismert mindenkit, sőt máris kimaradtam pár jó sztoriból. De szerencsére elég nyílt vagyok, úgyhogy nem okozott gondot így sem a beilleszkedés, sőt még padtársam is volt, szóval végső soron egész jól sült el a dolog :)
8/10 anonim 

válasza:

Az első nap egybe volt az évnyitóval.
Mikor bementem és megtaláltam az osztályom és nem láttam csak kb 25fiút,azt hittem ott helyben összeesek.:D Aztán kiderült,hogy vannak még lányok.Csak épp a 31-ből,26-an fiúk.. Rossz volt egyébként az egész 4év,sose tartoztam úgy igazán senkihez.
9/10 anonim 

válasza:

Nekünk is egyben volt az évnyitóval.Amikor beléptem a terembe,akadt pár ismerős az előkészítőből és még a volt sulimból is,úgyhogy odaültem közéjük.De mivel az egyik csaj arra akart rávenni,hogy egy idióta legyen a padtársam,ezért egy szó nélkül átültem az osztály másik felébe egy ismeretlen csajszi mellé,akivel egyből nagyon jóban lettünk.Csak később derült ki róla,hogy nem százas.Amikor kimentünk és vigyázva kellett állni a himnusznál,elkezdett szakadni a röhögéstől és mindenki csak leste.:DA nap végén megkaptuk a tankönyveket is,amikhez hoztam magammal egy nagy táskát.De az elszakadt,nem kicsit.Úgyhogy kis nejlonszatyrokban kellett hazacipelnem az összes könyvemet.Sőt,félúton még az olcsó szandálomnak is letört a sarka,úgyhogy remek nap volt:DAmúgy nagyon hiányzik a gimi.Voltak rossz időszakok,nehezen illeszkedtem be,de megtaláltam a hozzám való embereket és az osztályomban is pozitívan csalódtam.:)
10/10 Edinaa:$ válasza:
Nekünk nagyon klassz volt, tudni kell mi még a nyáron megkerestük egymást Facebookon és csináltunk egy osztálytalit még a gólyatábor előtt :) így a gólyatábor is könnyebb volt, mert ismerős arcok közé kerültem, első nap körbevezettek minket a suliban, bemutatkoztunk az osztályfőnöknek, és aztán mentünk szent misére..utána mentünk kajakozni a Dunára. Második nap meg túráztunk. már akkor is jó volt..több mint két hónapja tart a suli, és nagyon tetszik, nagyon jó az osztályom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!