Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen volt az első középiskol...

Milyen volt az első középiskolás évetek?

Figyelt kérdés
Itt konkrétan ilyenekre gondolok, mint: Gyorsan szereztél barátokat? Nem közösítettek ki senkit? Összetartó osztály lett belőletek? Hogyan álltatok egymáshoz az első napokban?
2010. júl. 7. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Sz*r.
2010. júl. 7. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hamar. Kiközösítés nem volt, balhék meg szívatások annál inkább. Nem igazán, sőt egyáltalán nem. Egész nyugodt volt, ügylátszót mindenki jobba lesz mindenkivel, csak később kezdődtek a fäszságok.
2010. júl. 7. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az első évben ment a kavarás és az egymásra fújás. 22-en voltunk az osztályban, ebből 18 lány volt, akik állandóan civakodtak. Év végén meg a 22 tanulóból csak 6-an nem buktunk. Volt olyan osztálytársnőm, aki 14 tantárgyból bukott, összesen 17 tantárgy volt.
2010. júl. 7. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Elveszítettem a szüzességem, kipróbáltam a füvet.... nagyon laza volt a 9.
2010. júl. 7. 23:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Hűha vannak itt érdekes dolgok :O
2010. júl. 8. 00:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű volt :) Komolyan mondom nekem nagyon tetszett,vissza is sírom azt a napot :) Beléptem a suli bejáratán,persze holt ideg voltam,remegtem mint a nyárfalevél:D,odajött hozzám három lány,hogy szia mi egy osztályba fogunk járni?? mondom valószínű igen..bemutatkoztunk egymásnak,mesélgettünk,beszélgettünk,ki honnan jött,mit szokott csinálni,teljesen összebarátkoztunk..aztán jött egy lány,aki már akkor is nagymenőnek gondolta magát,és beszólt az előttem ülőnek,hogy mit bámulja,holott rá se nézett :D Na mindegy,szóval szép volt jó volt,de jövőre vége :D
2010. júl. 8. 10:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

jó volt. :D

most is jó. :D xD

2010. júl. 8. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Eleinte döcögősen indult, de aztán összeszokott az osztály és most egy jó osztály vagyunk. Nincs senki kiközösítve (max. egy emos gyerek, de őt sem bántják, csak nem állnak vele szóba).
2010. júl. 8. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!