Csajok! Ti hány napig hordtok egy ruha összeállítást?
Nincsenek olyanjaim, hogy "ruhaösszeállítások". Az összes felsőmet fel tudom venni SZINTE az össze nadrágommal. Csíkos felsőt mondjuk nem kombinálok kockás nadrággal, de kb. ennyi. Mivel szinte csak fekete ruháim vannak, így nincs nehéz dolgom.
A felsőimet naponta cserélem. Mármint azokat, amik közvetlenül a bőrömmel érintkeznek. Ha a pólómra ráveszek egy plusz pulcsit, mert hideg van, azt a pulcsit többször felveszem. Nadrágokat/szoknyákat is több napig hordok.
(Zoknit, bugyit naponta cserélek természetesen, melltartót 4-5 naponta cserélek.)
Eszembe nem jutna pont ugyanazt pont ugyanúgy felvenni egymás után, ha csak a kényszer rá nem visz... (értsd: nem tudtam hazajutni, nincs váltásruhám).
Ha valaki egy az egyben ugyanúgy jelenik meg, mint előző nap, rögtön az jut eszembe, hogy ez se otthon aludt. Tán fürdeni se volt alkalma... de rossz lehet ugyanabban lenni.
Soha nem veszem fel két egymás követő nap ugyanazt.
Egyrészt mert kicsit gáz, másrészt meg más időjárási viszonyok, program van aznapra. Meg igazából szeretek öltözködni, így unalmas is lenne.
Én igazából azt nézem koszos-e, illetve orr után hogy okés vagy sem. Nem veszek fel piszokos ruhát, de agyon mosni se akarom őket, szóval arany középút...szerencsére nem vagyok izzadós típus, így két felvét közt kiszellőztetem és igyekszem nem belefetrengeni a koszba.
Nadrágot, szoknyát 3-4 szer
Pólót 1-2 szer
Pulcsit 5-6 szor
Harisnyát 1-2 szer
Mellatartót 4-5 ször
Bugyit, zoknit 1 szer
Egy ruha összeállítást egy napig hordok, másnap már nem venném fel, elég gáz. Volt egy osztálytársam, aki majdnem minden egyes nap ugyanabban a farmerben és pulcsiban jött iskolába, aztán egy idő után a pulcsi ujja vajszínűből szürke lett. Nem, nem azért, mert annyira szegény volt, hanem mert azt hitte, hogy csinos. Érthetetlen.
Természetesen vannak dolgok, amiket csak egyszer veszek fel, utána szennyes, ilyen a bugyi, zokni, harisnyanadrág.
Pólókat, topokat kétszer szoktam átlagosan felvenni, mert még ha nem is lesz koszos, ha a hónaljamnál már átveszi a dezodorom szagát, azt nagyon utálom, olyankor egyből szennyes.
Pulcsit, kardigánt, blézert ritkábban kell mosni, ha nem lesz koszos, akkor van, hogy háromszor vagy akár négyszer is felveszem.
Farmert kicsit ritkábban, van, hogy ötször is felveszem. A cicanadrágot (bár ritkán hordok), általában csak egyszer, utána szennyes. Télen a farmer alatt hordott lábfej nélküli harisnyát is többször felveszem, kb háromszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!