Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Ti hány napig hordtok...

Csajok! Ti hány napig hordtok egy ruha összeállítást?

Figyelt kérdés
Másnap már dobjátok is a szennyesbe és újat raktok össze, vagy amíg tiszták azok a ruhadarabok, addig felveszitek újra, ugyan úgy őket?
2014. aug. 30. 21:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak gatyát vagy pulcsit hordok mosás nélkül többször. A pólót stb. mindig kicserélem, mert jobban beleizzadok, és undorító lenne. Másrészt igyekszem mindig más összeállításokat hordani, hogy ne legyek unalmas.
2014. aug. 30. 21:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek olyanjaim, hogy "ruhaösszeállítások". Az összes felsőmet fel tudom venni SZINTE az össze nadrágommal. Csíkos felsőt mondjuk nem kombinálok kockás nadrággal, de kb. ennyi. Mivel szinte csak fekete ruháim vannak, így nincs nehéz dolgom.

A felsőimet naponta cserélem. Mármint azokat, amik közvetlenül a bőrömmel érintkeznek. Ha a pólómra ráveszek egy plusz pulcsit, mert hideg van, azt a pulcsit többször felveszem. Nadrágokat/szoknyákat is több napig hordok.

(Zoknit, bugyit naponta cserélek természetesen, melltartót 4-5 naponta cserélek.)

2014. aug. 30. 21:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is egy hordás után kimosom a pólóm, pulcsim. Próbálok változatos kollekciókat összehozni
2014. aug. 30. 21:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Eszembe nem jutna pont ugyanazt pont ugyanúgy felvenni egymás után, ha csak a kényszer rá nem visz... (értsd: nem tudtam hazajutni, nincs váltásruhám).

Ha valaki egy az egyben ugyanúgy jelenik meg, mint előző nap, rögtön az jut eszembe, hogy ez se otthon aludt. Tán fürdeni se volt alkalma... de rossz lehet ugyanabban lenni.

2014. aug. 30. 21:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Ritkán jelenek meg 2x egymás után ugyanabban az összeállításban. Az egyik darabját minimum kicserélem.
2014. aug. 30. 21:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk lefutottam a boltba, akkor simán felveszem ugyanazt is a következő nap. De amúgy mindig cserélem.
2014. aug. 30. 22:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Nadrágot és pulcsit, kardigánt többször is fel szoktam venni. Jelenleg egy rendes farmerom van, így, ha megyek valahova csak azt tudom felvenni mert nincs is más, de próbálom minél több cipővel, felsővel, kardigánnal felvenni. A pólót azt naponta szoktam váltani, de suli után általában átöltözök valami kényelmesebbe, vannak külön "otthoni pólóim" és van, hogy egymás után többször is felveszem egy-egy délután/este, de csak akkor ha tiszta. Valamint az "otthoni melegítőkkel" is így vagyok. Utcára, suliba mindig új felsőt veszek, ha éppen megtehetem akkor a nadrágot, kardigánt is próbálom változatosabban, de persze, mindig tiszták a ruháim. Zoknit/harisnyát illetve fehérneműt minden nap cserélek.
2014. aug. 30. 22:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Valamint, ha csak egy keveset van rajtam az adott összeállítás, akkor még másnap is felveszem.
2014. aug. 30. 22:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Soha nem veszem fel két egymás követő nap ugyanazt.

Egyrészt mert kicsit gáz, másrészt meg más időjárási viszonyok, program van aznapra. Meg igazából szeretek öltözködni, így unalmas is lenne.

Én igazából azt nézem koszos-e, illetve orr után hogy okés vagy sem. Nem veszek fel piszokos ruhát, de agyon mosni se akarom őket, szóval arany középút...szerencsére nem vagyok izzadós típus, így két felvét közt kiszellőztetem és igyekszem nem belefetrengeni a koszba.

Nadrágot, szoknyát 3-4 szer

Pólót 1-2 szer

Pulcsit 5-6 szor

Harisnyát 1-2 szer

Mellatartót 4-5 ször

Bugyit, zoknit 1 szer

2014. aug. 30. 23:02
 10/11 anonim ***** válasza:
44%

Egy ruha összeállítást egy napig hordok, másnap már nem venném fel, elég gáz. Volt egy osztálytársam, aki majdnem minden egyes nap ugyanabban a farmerben és pulcsiban jött iskolába, aztán egy idő után a pulcsi ujja vajszínűből szürke lett. Nem, nem azért, mert annyira szegény volt, hanem mert azt hitte, hogy csinos. Érthetetlen.

Természetesen vannak dolgok, amiket csak egyszer veszek fel, utána szennyes, ilyen a bugyi, zokni, harisnyanadrág.

Pólókat, topokat kétszer szoktam átlagosan felvenni, mert még ha nem is lesz koszos, ha a hónaljamnál már átveszi a dezodorom szagát, azt nagyon utálom, olyankor egyből szennyes.

Pulcsit, kardigánt, blézert ritkábban kell mosni, ha nem lesz koszos, akkor van, hogy háromszor vagy akár négyszer is felveszem.

Farmert kicsit ritkábban, van, hogy ötször is felveszem. A cicanadrágot (bár ritkán hordok), általában csak egyszer, utána szennyes. Télen a farmer alatt hordott lábfej nélküli harisnyát is többször felveszem, kb háromszor.

2014. aug. 31. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!