Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Ti hány napig hordtok...

Csajok! Ti hány napig hordtok egy ruha összeállítást?

Figyelt kérdés
Másnap már dobjátok is a szennyesbe és újat raktok össze, vagy amíg tiszták azok a ruhadarabok, addig felveszitek újra, ugyan úgy őket?
2014. aug. 30. 21:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ugyanarra a helyre ugyanazt az összeállítást igyekszem csak egyszer viselni.nagyon szeretek újabb és újabb ruhaösszeállításokat kitalálni, nem szeretem ugyanúgy felvenni a ruháimat ahogy már felvettem őket előző nap,vagy előző héten. Ha rajtam volt egy ruha, azt másnap nem veszem fel,sőt általában egy héten sem viselem kétszer ugyanazt a ruhát, de nem dobok ki mindent egyből a szennyesbe, hanem például a farmert, szoknyát, kardigánt felveszem jövő héten is.(meg ha nem lesz koszos azután is.)
2014. aug. 31. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!