Gólyabál lesz az iskolában, rock n roll a téma, ajánlanátok valami összeállítást? (16 éves fiú)
szerintem, vedd az egészet poénra... a rock n roll-ról nekem a jampik jutnak az eszembe, nagy színes zakók vicces nyakkendők nagy kocka napszemüvegek.
esetleg kicsit a grease film alapján egy kis rockabilly életérzés, akkor tornacipő farmer bőrdzseki fekete szűk póló és tupírozott haj
vaaagy nézd meg a made in hungaria-t onnan aztán lehet életérzést meríteni :)
ha nincsenek cuccaid, akkor álljatok össze pár fiúval és fosszatok ki egy turkálót 1-2 ezer forintból megvan a korhű jelmez, de szerintem nagypapa szekrénye mélyén még meg van a buliruha! :D
Hát én nem értek hozzá, de mondjuk fehér ing + virító színű nyakkendő?:)
És valami pöttyös nyakkendő esetleg?:) Meg fekete ing is jó:)
Itt ezeket a válaszokat adtam:)) Ott is ilyesmi ruha kellett:D
www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__4821729-szalagavaton-hungariara-fogunk-tancolni-fiuknak-milyen-ingeket-ajanlotok
Szerinem is vedd poénra, de ne túlságosan. :D
Bőrdzseki/színes zakó, alatta V kivágásos póló vagy ing nyakkendővel, színes kendő megkötve, kitűzők. Nadrágnak sima farmer vagy esetleg szűknaci (nem a durván szűk fajta :D), a hajadat bezselézheted ha elég hosszú, ha nem akkor tolj bele egy napszemcsit. Cipőnek vagy ünneplős cipő, vagy sima mindennapi cipő is elmegy szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!