Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék venni Papa Roach-os...

Hol tudnék venni Papa Roach-os táskáát?

Figyelt kérdés
Vagy tolltartót vagy pólót.:3.nagy fan vagyok és szeretnék venni csak nem tudom hol találnék.://.A válaszokat előre is köszönöm.:)).14/L

2013. okt. 3. 14:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Rendelni nem tudom, honnan lehetne, esetleg e-bay-ről, de ezt ne intézd egyedül, mert nem minden megbízható! Ezen kívül lehet, hogy érdemes utánanézni, talán olcsóbban és jobban járnál, ha csináltatnád magadnak! Azt tudom, hogy pólókra lehet mintát rakatni, szerintem bizonyos cégek foglalkoznak azzal is, hogy akármilyen tárgyra rányomnak neked valamit. Nézz utána ennek :)
2013. okt. 3. 18:47
 2/3 A kérdező kommentje:
hmm...a nyomtatásra nem gondoltam.jó ötlet köszönöm.:))).
2013. okt. 3. 19:00
 3/3 anonim válasza:
Szia :) [link] Náluk lehet kérni táskát és tolltartót is bármilyen képpel. Én is innen rendeltem PR-es táskát+tolltartót és imádom :3
2013. nov. 18. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!