Nektek tetszik ebben a klippben az énekes haja? 19/f
Egy ilyen hajjal nagyon bekorlátoznád magad, mert ránézel láthatod hogy punkos rockos fazonú na meg fekete, lehet barnával meg sima emonak néznének.
Ettől függetlenül nekem is volt ilyesmi hajam, de meguntam a vasalását így 5 év után
21/F
Bárhogy csak ne szőkében :'D na jó, nem.. arctól függ.. neki jól áll.. de csak feketében!
[És nem úgy mint egy lány(!) osztálytársamnak aki bár levágatta, be is festette de hogy. az gusztustalan volt.. nem vasalja (illetve állítólag igen) és az egész összevissza áll.. az meg megint más dolog, hogy a hajfesték hetekig a körme alatt volt és még ott büszkélkedett vele.. -.-" ]
nekem amit küldtek képet, azokból a 2.tetszett legjobban, de ez is jó, nagyon tetszik :)
én nem vagyok ilyen rockos, vagy punkos lány a sulim miatt, de nagyon tetszenek az ilyen dolgok, úgyhogy, ha jól áll, szerintem nyugodtan legyen ilyen a hajad, főleg, ha amúgy is ilyen a stílusod
szerintem lesznek akiknek tetszeni fog, és nyilván olyanok is, akiknek nem, de szerintem fő az egyéniséged, nem a tömeg hangja :)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!