Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek tetszik ebben a klippbe...

Nektek tetszik ebben a klippben az énekes haja? 19/f

2013. aug. 10. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy ilyen hajjal nagyon bekorlátoznád magad, mert ránézel láthatod hogy punkos rockos fazonú na meg fekete, lehet barnával meg sima emonak néznének.

Ettől függetlenül nekem is volt ilyesmi hajam, de meguntam a vasalását így 5 év után

21/F

2013. aug. 10. 22:42
 2/9 A kérdező kommentje:
rocker vagyok :D a vasalást meg vállalom
2013. aug. 10. 22:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Mint egy bu zinak olyan a haja...
2013. aug. 10. 22:50
 4/9 A kérdező kommentje:
boccs a b*zi a páwa haj
2013. aug. 10. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Jacoby Shaddix <3

Kérdésre válaszolva nem rossz a haja, bár nekem itt jobban bejön: [link] vagy [link]

2013. aug. 11. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Bárhogy csak ne szőkében :'D na jó, nem.. arctól függ.. neki jól áll.. de csak feketében!

[És nem úgy mint egy lány(!) osztálytársamnak aki bár levágatta, be is festette de hogy. az gusztustalan volt.. nem vasalja (illetve állítólag igen) és az egész összevissza áll.. az meg megint más dolog, hogy a hajfesték hetekig a körme alatt volt és még ott büszkélkedett vele.. -.-" ]

2013. okt. 25. 22:20
 7/9 anonim válasza:
Óó hát persze, Jacoby Shaddix<3 neki nagyon jól áll, az más kérdés ,hogy neked,hogy állna. És Jacobynak szőkén is jó.:D
2013. nov. 18. 23:04
 8/9 anonim ***** válasza:
jól néz ki
2013. dec. 15. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem amit küldtek képet, azokból a 2.tetszett legjobban, de ez is jó, nagyon tetszik :)

én nem vagyok ilyen rockos, vagy punkos lány a sulim miatt, de nagyon tetszenek az ilyen dolgok, úgyhogy, ha jól áll, szerintem nyugodtan legyen ilyen a hajad, főleg, ha amúgy is ilyen a stílusod

szerintem lesznek akiknek tetszeni fog, és nyilván olyanok is, akiknek nem, de szerintem fő az egyéniséged, nem a tömeg hangja :)

16/l

2013. dec. 15. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!