Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, mit tesztek ha belezúg...

Csajok, mit tesztek ha belezúgtok egy ruhába, de 'nem tudom hova felvenni'?

Figyelt kérdés

Sokszor esek ebbe a hibába, mert imádom az alkalmi ruhákat, a kis és nagyestélyiket, nagyon jól is állnak, de nem tudom őket hova fölvenni így vagy nehéz szívvel ott hagyom a boltban, vagy nehéz szívvel nézem, hogy még mindig a szekrényben áll. (Bálokra eljutni meg nincs lehetőségem...). És egy cipővel is így jártam, fél éve szerelmes voltam belé, így, ha évente max 3x veszem fel, akkor is muszáj volt hazahoznom. Anyagilag azért nem vagyok annyira eleresztve hogy ezt mindig megtegyem... :/

Szóval a példától eltekintve, ti mivel győzköditek magatokat, vagy mit tesztek, ha beleszerettek egy hétköznapokra nem hordható ruhába/cipőbe?

2014. aug. 27. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
fájó szívvel otthagyom..
2014. aug. 27. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Átgondolom, hogy szükségem van-e rá, fel fogom-e valaha venni és ha nemleges választ adok magamnak, akkor szépen otthagyom a polcon/állványon.
2014. aug. 27. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is szeretem az ilyesmit és meg is veszem ha tetszik. Olyan nincs hogy nem tudom hova felvenni... mert akár étterembe vacsorázni is jó, színházba, operába, elegánsabb beülős helyekre, stb. Valahova csak eljársz időnként te is, nem? De legutóbb ilyesmiben mentem el rokon ballagására, esküvőre. Viszont van olyanom is amit színes kiegészítőkkel, övvel, felsővel akár utcára is fel tudok venni.
2014. aug. 27. 22:21
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 Elegáns helyekre nemigen járok sajnos, szüleimmel nemigen megyünk, párom nincs, egyedül meg nemigen lehet :/ 18 vagyok amúgy.
2014. aug. 27. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor ne nézegess ilyeneket és nem fog fájni a szíved :D
2014. aug. 28. 09:06
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 Bölcs tanács :D Csak nem olyan könnyű az. Mindig arrafelé húz a szívem meg a lábam, meg pl most is a kiárusított nyáriruhákat néztem, és ott is ilyen ruhák jöttek szembe :)
2014. aug. 28. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!