Mit illik felvenni egy elegánsabb kávéházba/bárba este? 16L
Figyelt kérdés
Egy barátom fog zenélni, és meg szeretném nézni, de nem tudom, mit illik ilyen helyre felvenni.
Egy rövidebb, sötét mintás bársonyruhára, fekete harisnyára, magassarkú bokacsizmára gondoltam, és ha fáznék, vinnék egy farmerdzsekit. A hajamat kivasalnám, szolid smink, vörös rúzs, cipőhöz illő borítéktáska.
16L
2014. aug. 14. 12:08
1/5 anonim válasza:
De miért bokacsizma? :S
Inkább cipő!
A famerdzseki lehet, hogy nagyon sportos lesz ehhez a szereléshez.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
Cipőm nincs, ami illene hozzá, és igen, lehet hogy farmerdzseki helyett blézert veszek.
2014. aug. 14. 12:25
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, te merre vagy, de Budapesten már elég őszies az időjárás, szerintem belefér a fekete bokacsizma. Esetleg valami hangsúlyosabb nyakláncot/ fülbevalót felvehetnél. :)
4/5 anonim válasza:
Nálunk konkrétan 30 fok van :D
Pedig Magyarországon vagyok :)
5/5 A kérdező kommentje:
Sopronban vagyok:))
Szerintem nem kell ékszer, mert mintás a ruha.
2014. aug. 14. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!