Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok, tudnátok segíteni?

Csajok, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Az lenne a helyzet, hogy jelenleg felül sötétbarna, alul szőkés a hajam (ombré haj, kb. ilyesmi: [link] viszont már kezd lenőni az eredeti hajszínem, ami piszkosszőke/világosbarna. Már régóta szeretnék szőke hajat, viszont nem tudom, hogy be merjem-e vállalni? Egy kozmetikus azt mondta, hogy az arcomhoz a világosabb színek illenének jobban, bár a barátaim szerint ez a sötétbarna áll jól. Arra is gondoltam, hogy esetleg melíreztetek, viszont akkor is bekéne festetni a hajam először az ombré festés miatt. Szerintetek próbljam meg vagy inkább ne? Akárki tanácsát értékelném, fodrászokt/hozzáértőkét kiváltképp. ELőre is köszönöm!

(Ui.: A bőröm kb középbarna, az szepplők vannak és a hajam eléggé hullik.)

2012. nov. 7. 17:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Kb. ilyesmi szőkét szeretnék: [link] :-)
2012. nov. 7. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint tetszik az ombre haj, de nekem nem állna jól sajnos, szóval én azt mondnám,hogy maradj ombre...- de ez elfogultság lenne. Nyilván az arcodtól függ,hogy mennyire állna jól a szőke, de miért ne vállalnád be? Két lehetőség eshet meg: vagy ez lesz életed hajszíne vagy ha nem jön be visszafesteted....:)
2012. dec. 12. 15:18
 3/4 anonim válasza:
Én is természetes szőke vagyok és nekem most is nagyon szőke a hajam. Nam festetem csak naturálisan kever 2 balzsamból agy alapot és mikor nagyonkicsit bebarnul a teteje lekeni és ez nem festék hanem természetes!
2012. dec. 12. 15:56
 4/4 anonim válasza:
Nekem a fodrászom mondta, hogy a melír már cikinek számít és helyette az ombre hajat ajánlaná mindenkinek, aki melírozásba akar belefogni, úgyhogy neked is csak ezt tudom ajánlani! Inkább maradjon! :)
2012. dec. 12. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!