Csajok! Mit csináltok a szemöldökötökkel, ha nő vissza?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyre jobban kezd zavarni,amikor nő vissza és még olyan pici,hogy nem tudom csipesszel eltávolítani,de meglátszik. Mivel vagy hogyan lehet eltüntetni? Előre is köszönöm!
17l
2012. okt. 26. 18:13
1/6 Penszy válasza:
egy jó csipesszel szoktam megoldani
2/6 anonim válasza:
Jó fajta csipesszel már a picit is ki lehet szedni. Ezt szoktam tenni.
3/6 anonim válasza:
Őszintén szólva én leszoktam borotválni...tudom, hogy gyorsabban nő, de szőr allergiám van szinte...nagyon utálom, ha ilyen kis szőrszálacskák vannak a szemöldökeim között...:S
De amúgy gyantával szoktam gyakrabban...csak ami még nagyon picike, és nagyon útban van, azt borotválom...
17/L
4/6 anonim válasza:
megvárom a holnapot, addigra mindig megnő már.
5/6 anonim válasza:
Én megvárom, míg ki tudom szedni rendesen. Nem zavar addig... :) Most is pont így vagyok, de nem fekete, hanem szőkés a szemldököm, szóval nem egy feltűnő jelenség.
6/6 anonim válasza:
Nekem szerencsére nem kell szedni a szemöldökömet, maximum néhány szálat, mert teljesen formás. De a barátnőmnek vastag fekete szemöldöke van és ő kozmetikussal gyantáztatja. Amikor még tényleg annyira pici, hogy semmit nem tud vele kezdeni, akkor korrektorral fedi el, hiszen még a bőr alatt vannak a szőrök, így el lehet tüntetni egy jó korrektorral. Amikor már az ujjával megsimítja és érződnek a kis tüskék, akkor elkezdi kapargatni ott a bőrt, hogy elérhetővé váljanak a szőrszálak végei, és egy jó csipesszel kiszedi amit ki lehet és amik látványosabbak. De inkább megvárja míg lehet gyantázni, és elmegy a kozmetikushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!