Lányok nektek is kipattog az intim területetek, ha leborotváljátok? Mit csináltok vele? Vagy milyen szörtelenitési modok vannak még?
Fontos a jó minőségű borotva (nekem pld. Venus van, nem volt vele bajom sosem), illetve én nem szoktam ugyanazt a fejet használni pld. lábhoz, hónaljhoz, mint amit lentre. Általában mondjuk epilálok, de előfordul, hogy sürgősen kell szőrtelenítenem, erre külön fejet tettem félre.
Utána aloe verás babaolajjal szoktam bekenni, az megnyugtatja. Valaki hintőporozza, de úgy mindig jól beterítem magam mindenhol, csak ott nem, ahol kéne... De kipróbálhatod, neked hátha az jön be :)
Ezek után én nem szoktam kipattogni.
Off: Felesleges elkezdeni és folytatni is a poénkodást meg a vitát. Irreleváns, nem ide tartozik, ne írjatok, ott a privi erre! :)
Már megszokhattuk, hogy sok bunko segfej van ezen az oldalon, akik életükbe nem láttak még pinát, csak itt adják a fasza gyereket.
Am 6os még egyszer köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!