Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok nektek is kipattog az...

Lányok nektek is kipattog az intim területetek, ha leborotváljátok? Mit csináltok vele? Vagy milyen szörtelenitési modok vannak még?

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 16:31
1 2
 11/12 anonim válasza:
1-es vagyok!Üzenem a "primitív" válaszolónak, hogy sajnos nagyon is értettem a borzsalmas hasonlatát, és primitív, ez a vélenényem!De látom, hogy másnak is, és ez megnyugtat!A többi válasz értelmes, és biztosan beválik!
2012. aug. 15. 19:18
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves kukorica pattogtato, nem hallottál még arrol, hogy valakinek a böre kipattog?

Nem tudom egyes emberek mért gondoják magukat okosabbnak, attol, hogy mindenbe beleütik az orrukat, még abba is amiez nem értenek. Értelmes kérdést tettem fel, és értelmes, segitö välaszokat vártam(érkezett is néhány). Ja meg a kérdést ugy kezdtem "länyok....",tehát tölük is várom a válaszokat , akik értenek ehez.

Tudom, mi az a kukorica pattogtatás, nem kell magyarázni, de sajnos rossz helyen sütöttf el a szánalmas viccedet.

2012. aug. 15. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!