Akiknek sűrű a hajuk, mit csináltok mosás után, hogy ne álljon annyira szét?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 22:52
1/7 anonim válasza:
megszárítom és kivasalom.. mást nem tudok vele csinálni de így is szét áll de nem annyira.. de nekem van két oldalt babahajam szóval az nagyon fürtös így muszáj vasalnom..
2/7 anonim válasza:
fodrásszal ritkítasd meg és akkor nem lesz olyan sátras. egy jó vágással megoldódik.
3/7 anonim válasza:
én fennhagyható simító/formázó krémeket/hajvégápolókat szoktam a végére tenni
4/7 anonim válasza:
én kivasalom ..nemtudom mért de nekem puhább is lesz tőle :DD
5/7 anonim válasza:
Nekem nagyon vastag hajam van, de nagyon hosszú is, és sosem áll szét. Gondolom lehúzza a súlya is. Meg alapból olyan sampont használok, ami nem szárítja ki, mert a legtöbbeknek attól szokott szállni. Ja meg nem használok hajszárítót, mert attól sokkal nagyobb volumene lesz.
6/7 anonim válasza:
Nagyon vastagszálú a hajam és nagyon dús, a fejem is nagynak hatott, sokan viccelődtek, hogy oroszlánsörény. Engem idegesített, hogy órákig kellett babrálnom így levágattam rövidre és tudd meg kényelmesebb, és még a fejem is kisebbnek tűnik!
7/7 anonim válasza:
Nekem olyan a hajam, mint Meridának a Merida a bátorban, és mindenki kisoroszlánnak hív, de én imádom, hogy ilyen a hajm, eszem ágában nincs kivasalni, sőt, mégcsak fésülni sem szoktam, max hajmosás után... nem is tudnám máskor :D
csak nem ennyire göndör, de legalább ekkora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!