Mikor kezdtek neki a nyári nagytakarításnak, selejtezésnek, lomtalanításnak, válogatásnak? És olyankor mit csináltok? Por törlés, ablak-függöny mosás? Pléd? Stb. akár mivel bővíthető!
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 17:16
1/2 anonim válasza:
Mi már kb 2 hete elkezdtük. Kertes házban lakunk, a pincét lomtalanítottuk ki. Majd a felső szinteket, utána a nagytakarítások portörlés, szőnyegtisztitás, bútortisztitás, ablaktisztítás, függöny és egyéb textíliák mosása.
2/2 anonim válasza:
Én egész évben lomtalanítok, mégis most 9 zsák ruhám gyűlt össze a szekrényekből, ami megy a padlásra.Valamit nemjól csinálok az tuti, csak nemtudom mit.Minden évben van kimondott lomtalanítási nap, olyankor minden fölös dolgot kidobunk, de minden évben akad új a nap alatt ami foggalmam sincs honnan kerül elő.Mindig van kerülgetnivalónk itthon.A takarításról annyit hogy én folyamatos takarításban vagyok.4 gyerek mellett nincs külön nagytakarítás, ott mindig az van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!