Varrógépet szeretnék venni, csak alapdolgok varrására. Pl. Függöny, ágynemű. Tök kezdő vagyok, valami használtra gondoltam,10-20 ezer között. Mit vegyek, vagy mit NE vagyek?
Köszi!
Te biztos ezt használod!
Amiket előttem ajánlottak a Broother kivételével,mind lábbalhajtós gépek. Talán a Lucznik megy villannyal.
A érégiek sokkal jobbak,de nehezebb lábbal hajtani és sokkal fárasztóbb.
Olyan gépet keress,aminek nincs sok programja,és az alkatrészei fémből,és nem műanyagból vannak.
Nekem olyan Naumann varrógépem van, ami tud gomblyukazni is, cikk-cakk varrást is (beszegésekhez, rugalmas anyagokhoz)...
Én azt javaslom, hogy olyan varrógépet vegyél :
- ami összecsukható, kis helyen tárolható
- függönyhöz cikk-cakk varrás kell!
- ne legyen túl régi, mert ahhoz semmi alkatrészt nem fogsz kapni, ráadásul minden alkatrésze el van kopva...
Ősöreg Zingert csak akkor vegyél, ha van egy külön varrószobád és nem zavar, hogy azt csak lábbal tudod hajtani, nem elektromos (ja, és nem tud cikk-cakkban varrni)...
Tizenakárhány-ezer forintért már új varrógépet kapsz.
Tízért vettem tavalyelőtt a Lidl-ben Lervia varrógépet, nehéz, mint a dög, mert nem műanyagból van.Nap mint nap használom, olyan, mint amikor hazahoztam.
22 programos, dupla tűvel is használható.
Mindig volt varrógépünk - varrógépem, de ezt imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!