Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen varrógépet ajánlotok...

Milyen varrógépet ajánlotok egy kezdő varrónak?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék se túl komolyat,se túl egyszerűt.Nem értek hozzá,soha nem vartam,de szeretnék egyet beszerezni.Légyszi segítsetek!!!!!!!!
2010. okt. 17. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Az igazság az, hogy nincs kezdőknek való varrógép. Egy jó, de olcsóbb gépet vegyél, amivel szép lassan megtanulhatsz varrni. Én a Naumann varrógépekre esküszöm, mert ezek használata a legegyszerűbb. Lehet kapni olcsóbbat is, nem a legdrágábbat kell megvenni. Sokat tud, még az olcsóbb kategóriás is.

[link]

Én vettem egyet a Tescoban, akciós volt, húúú, de örültem. Aztán, amikor kibontottam, akkor vettem észre, hogy a felhasználói kézikönyv azon az oldalon mosódott el, ahol a cérna befűzését írták le.A gép azóta dobozban van, nem tudom használni. A Naumannal tök egyszerű, könnyen kezelhető, és addig használhatod, amíg szét nem esik.

2010. okt. 17. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:

1 vagyok

Nem Naumannt vettem, ez kimaradt. Olcsóbban akartam egy akciós géppel pótolni a régit.

2010. okt. 17. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha még soha nem varrtál,akkor csak olcsót vegyél. És kérj valakitől segítséget az első időkben,mert anélkül nagyon hamar tönkre megy a gép. Ha az apró hibákat( pl. lekapja a szálat),nem tudod magad megoldani,és erőlteted,akkor a gép hamar tönkre fog menni.
2010. okt. 17. 22:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. okt. 18. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!