Szerintetek egy kiskorú hány éves kortól sminkelheti magát?
Nem iskolába ertem, csak ha mondjuk vásárolni megyünk (hozzáteszem anyaval es nem a sarki boltba, hanem pl. Camponaba), vagy moziba.
A smink alatt pedig nem rúzst, meg egy kiló szemfestéket es alapozót értek, hanem egy kis szájfényt, meg szempillaspirált (esetleg egy kevés alapozót).
Szerintetek az efféle smink hány éves kortól van rendben?
#9 szerencsére nincsenek látható helyen pattanasaim, csak a hajtovemnel a homlokomon van néha, de hamar elmúlik, mert nem piszkálom.
#10 szedek vitaminokat, de egyszerűen nem akar hatni.
Szájfényt 12 éves koromtól használtam én is :) viszont gimiben kezdtem el festeni magam, ami szempillaspirálból és szemceruzából állt, néha tettem alapozót. Bőröm állapotától függött.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak : szájfényt bátran használhatsz, azzal semmi gond sincs. Viszont hogy mikor állsz neki szemet festeni, az a te dolgod, azt javaslom, hogy 14 éves korod körül már bátran kísérletezgethetsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!