Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek egy 15 éves lány...

Szerintetek egy 15 éves lány sminkelheti magát?

Figyelt kérdés
Nem gondolok füstös szemekre, de mondjuk suliba korraktor szempilla spirál, és tus túl sok lenne. Szerintetek ennyi idősen rendelhetek avonból és egyéb katalógusokból sminket?

2013. febr. 10. 17:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
én kis füstös szemeket szoktam csinálni. Eddig mindenki azt mondta,hogy jobban áll,még a tanáraim is. Mivel nagy barna szemeim vannak. Nem vagyok ribanc,nem alapozom a bőrömet,nem cseszem szét. :)
2013. febr. 10. 17:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem akarlak megbántani, de 13 évesen még nem kéne. Szerintem általánosba senki ne sminkelje magát. Amúgy én nem szeretem a szemceruzákat.
2013. febr. 10. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Én 13 évesen kezdtem, de akkor még csak sulibuliba és otthon próbálgattam. 14 évesen használtam mar szinte minden nap ceruzát,spirált. 15 évesen a börhibáim miatt használok korrektort,tust,szájfényt éz néha rúzst. de sose festem magam r.bancosra :) 15/L
2013. febr. 10. 17:52
 4/12 anonim ***** válasza:

én alapozót és szempillaspirált használok :)

szerintem ha nem esel túlzásba akkor persze! hajrá!

14,5/L

2013. febr. 10. 18:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsit avon ellenes vagyok, nekem nem váltak be a kozmetikumai. Inkább menj dm-be vagy Rossmannba ha engem kérdezel.

15 évesen már simán sminkelheted magad. Vannak nagyon szép, finom, visszafogott sminkek. Nézz szét a neten! Lépésről lépésre mutatják be, könnyű elsajátítani :)

2013. febr. 10. 18:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem ütközik törvénybe:) Nálunk is kábé akkor kezdték:):)
2013. febr. 10. 18:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is 15 vagyok, és szempillaspirált meg tust használok :)
2013. febr. 10. 18:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sminkelheted magad nyugodtan, csak arra figyelj, hogy ízléses legyen a sminked. :)

A korrektor és a spirál mehet nyugodtan, a tust előbb tanuld meg szépen használni. Nagyon csúnya, amikor egy lánynak nagyon egyenletlen, vagy túl vastag a tusvonala.

2013. febr. 10. 20:38
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Második vagyok, nem általánosba járok :) Inkább évnyertesnek nevezném magam, persze ez nem ok arra, hogy sminkeljek, de nálunk mindenki pandaszemekkel és homlokig érő tusvonallal mászkál, szóval én elég visszafogott vagyok :)
2013. febr. 11. 14:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyi még elmegy, de a tust tényleg meg kell tanulni használni. Én egy fél dobozzal elhasználtam, mire megtanultam szép vékony és vastag, sima és íves, stb.. vonalakat húzni.:)

Ha görbén húzod a vonalat, az nagyon nevetséges tud lenni. Az egyik osztálytársam nagyon csúnyán görbén húzza meg, kb hányhatnékom van, ha ránézek.

2013. febr. 11. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!