Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Baj ha nem szeretem a sminket...

Baj ha nem szeretem a sminket lány létemre?

Figyelt kérdés
Az osztályunkból mindenki megbolondul a sminkért, a körömlakkért stb... nekem meg valahogy nem jön be lány létemre. Ez baj?
2013. febr. 7. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj.
2013. febr. 7. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2013. febr. 7. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek tetszik. Nekem pl egyszer egy fiú azt mondta, hogy minek festem magam, szebb vagyok a nélkül. Persze én ugyanúgy festettem magam. :)
2013. febr. 7. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj. :)

Bár szeretném magamat smink nélkül.

2013. febr. 7. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Dehogy baj! Én sem...
2013. febr. 7. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Én sem, nyugi. A körmöm így állandóan feketére van festve, de nem nagyon vagyok oda a színes meg mintás meg csillogós vackokért. Sminket meg semmit, max ha olyanom van, akkor szempillaspirál, de már az is nagy dolog, ha reggel kikelek az ágyból, és nem pizsire akarom felvenni a kabátot rá 15 perce, mert késésben vagyok :)

15/L

2013. febr. 8. 10:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm kicsit megnyugtattok :)zöld kezecske mindenkinek :)
2013. febr. 8. 15:03
 8/8 anonim válasza:
Én szinte utálom... a sminket, körömfestést, muszempillát, magassarkút, gyurut, nyakláncot, tetovát és a piszinget... lány létemre a matek után ezeket utálom a legjobban :p :D XD
2017. szept. 26. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!