14 éves lány vagyok és nem tudom eldönteni, hogy milyen stílus az igazi nekem. Mert egyszerre tudok tök laza tornacsukás csaj, máskor meg telitalpú csizma is nőiesebb cuccok. Mindkét stílust szeretem ez nem baj? :D
Figyelt kérdés
#többstílus #laza lány #nőcis lány
2012. okt. 29. 18:16
1/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem! Én is ilyen vagyok. ha meg ezmiatt valaki leszól, akkor az bekaphajta. Egyébként tényleg mindegy milyen a stílusod, csak azzal vigyázz, hogy ne legyél közönséges..
2/9 anonim válasza:
én is ilyen voltam évekig, aztán leragadtam a nőies stílusnál. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. okt. 30. 09:50
4/9 anonim válasza:
nálam ez hangulatfüggő suliba általában a sportosabb stílust választom, ha megyek valahova akkor meg a nőiesebbet :)
5/9 anonim válasza:
szerintem teljesen jó, én is ilyen vagyok :)
6/9 anonim válasza:
szerintem ez nem baj. sőt! fontos hogy legyen benned egy kis nőiesség én is szeretem a magassarkúkat mégis bakancsban járok suliba :)ez teljesen normális fontos hogy ne erőltess magadra egy "sablonstílust" sem mert azzal eltakarnád,megtagadnádd önmagadd :)
7/9 anonim válasza:
Dehogy baj. A Egy lány tudjon átváltozni :) A stílusod még különben is kialakulóban van, nyugodtan kísérletezz. Csak arra ügyelj, hogy semmiképp ne legyél gagyi/közönséges. Az ugyanis senkinek nem áll jól...:)
8/9 anonim válasza:
Dehogy baj!! Sőt annál jobb, legalább változatos vagy! ;) Szerintem a stílusban nincs olyan hogy "baj", mindenki úgy öltözik ahogy akar! :D
9/9 anonim válasza:
Nem baj, pár év múlva, úgy is megváltozik. Így is kell, sok stílust kipróbálni, melyik a kényelmesebb, előnyösebb. Majd megtalálod a stílusodat előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!