16 éves kislány hordhat combközépig érő csizmát?
szerintem ez egy 16 éves lányhoz túl kihívó majd 2-3 év múlva de a térdig érő csizmával nincs semmi gond azt lehet
16/l
16 vagyok és nekem is magassarkú csizmám van
aranyos szőrös és nem ribis, oké nem 15 cm-es de egy 7 biztos van és a jégen is úgy futok benne mint focicsukába a füvön
Ja és azért laposat, mert ennél a modellnél túl sok lenne, ha még magas lenne a sarka is és nagyon szép laposak is vannak. Meg jobb is az ilyen télen, főleg ha nem mindig kocsival jársz.
Ha szeretnél magasat is vegyél bokacsizmát is :)
Ki kérdezi amúgy? a lány vagy az anyuka?
Szerintem vehet, én is vennék ha lenne a méretemben...
De csak ha nem kihívóan hordja. Lehet ezt elegánsan is és méltósággal is viselni. Ha meg k*rvásan öltözik akkor a saját kárán fogja megtanulni hogy miért nem jó az.
az utolsó kép az már elég közönséges (kimondottan k*rvás) de a többi jó (bár 1 képet nem tudtam megnyitni)
A mai fiatalok amúgy egyre kihívóbban öltöznek. szerintem nem lehet visszafogni őket és nem is kell. de azért lehet sugallni nekik hogy a túl kihívó öltözködés nem vezet célra idősebb korban csak problémákat okoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!