Mit tartalmaz egy 20 éven aluli lány neszesszere?
Szia, hát egyéntől függ, ki mennyi "vakolatot" rak magára :)
Nekem jelenleg:
- 3 db szempillaspirál 3 mind más és amelyikhez kedvem van :D
- 3 db szemceruza: kék, fekete, fekete csillogós
- alapozó (nem szeretem, de jó ha van)
- mivel meg tudok őrülni ha körmöm letörik -> körömreszelő
- egy kisebb tükör
- és egy tus
Hát jelenleg ennyi de jó ha több van mindenből válogatni tudok, és elfér nálam ha kell. :)
alapozó,pirosító,bronzosító,szempillaspirál,tus,szemhéj festék paletta,ecsetek,rúzs,szájfény,szemöldökceruza/szemöldökpor,szemceruza.
19/L
-korrektor
-3 szempillaspirál (barna, kék és fekete)
-labello (vagyis moat balea...:) )
-csillogós szájfény
-pár fültisztító pálcika
-egykét elkallódott vattapamacs
-szemhéjpùder (6 szín van benne de csak 3at szoktam és persze nem egyszerre :D)
Ezek közül csak a labellot és a korrektort használom minden nap :) szemillaspirállt csak ha kedvem van...alapozót meg csak ha tragikus az arcom :D nem is hordom magamnál...otthon van a szobámban :) szájfényt is ritkán..:)
16L
Az otthoni neszesszerem, amiben az összes sminkem van, inkább nem írnám le. Viszont amik a hurcibálósban vannak:
-tampon (nem szoktam magamnál hordani egy egész dobozt, csak 2-3 darabot, azért ebbe dobálom bele)
- alapozó
- korrektor
- rúzs vagy szájfény, amit reggel feltettem
- szemceruza
- tus
- pirosító ( a hozzá járt ecset korrigálásra meglepően tökéletes, nem kell magammal vinnem a nagy pirosítóecsetem, de reggelente az első felvitelre mondjuk használhatatlan :D)
- púder a hozzátartozó szivaccsal (reggel szintén ecsettel viszem fel, de javításra itt is megfelelő az, ami hozzá járt)
- néhány fültisztító pálca az esetleg elkenődött tus vagy szemceruza igazítására
19l
Hát,én épp nemrég kaptam egy egész nagy sminktáskányi cuccot,jelenlegi felszerelésem:
-2 alapozó(folyékony)
-2 korrektor
-7féle szempillaspirál
-2 szemhéjtus(filces és ecsetes)
-szempillagöndörítő
-szemöldökkihúzó
-nagyon sok szemceruza :D (különböző színűek)
-5 db szemhéjfesték paletta(6 részes)
-3 púder
-4 rúzs,plusz filc szájra,és szájceruzák a rúzsokhoz illően
-3-4 szájbalzsam
-2 paletta színes szájbalzsam(szintén 6 részes,ugyanaz a márka)
-hajkefe
-tupírfésű(utóbbiakra már nincs sok szükségem a rasztám miatt)
-pár vattakorong
-hajgumi
-hajpánt
-szükséges tablettáim
és nagyjából ennyi :) Egyébként senki ne féljen,nem szoktam mindent használni,vagyis nem minden napos zsinten,csak ha valami különleges eset van.
17/L
Azt amire szüksége van.
Nekem az 1 db fekete szemceruza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!