Mit gondoltok, egy nagy orrú szemüveges lány is lehet szép? Vagy a szépség nem ettől függ?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és nagy az orrom. Nagyon sok fiúnak tetszettem már, bár néha cikiznek emiatt. Nemrég lettem szemüveges és nagyon félek hogy a nagy orr+szemüveg elrémiszti a fiúkat vagy csúnyának gondolnak. Mindenki azt mondja hogy jól áll nekem a szemüveg és az arcomhoz a nagy orr illik de nekem mindig elmegy az önbizalmam. Azt mondják hogy amúgy szép arcom van.2013. jan. 29. 18:16
2/9 anonim válasza:
Nekem is! Amugy az osztályunk legszebbb csaja nagy orru és szemcsis ;)
3/9 anonim válasza:
Nem ezen múlik, nyugi. A szépség nem centiméterekkel behatárolható fizikai dolog.
4/9 anonim válasza:
a szemüveg amúgy előny mert szimmetrikusabbá teszi az arcot
a küldesz egy képet jobban tudnék rólad véleményt mondani
16/F
5/9 anonim válasza:
Szerintem a szemüveg tereli a tekintetet az orrodról és kisebbíti, főleg, ha hosszú vagy előreugró és nem krumpli. Egyébként meg ha minden más szép rajtad, bőr, mosoly, alak, akkor nem oszt, nem szoroz...
6/9 anonim válasza:
4. vagyok
amúgy vannak ilyen személyiségfejlesztő könyvek szerintem jót tenne neked.
engem mindig is "lenyűgöztek" az önbizalom-teli(nem nagypofájú vagy ilyesmi) lányok, akik smink nélkül kócos hajjal sem érzik magukat szarul stb
7/9 A kérdező kommentje:
az alakom jó, azzal tisztában vagyok és a bőröm sem hibás azt mondják a szám szép és szépen mosolygok :) Köszönöm a válaszokat! :)
2013. jan. 29. 21:04
8/9 anonim válasza:
Hat, szerintem nem nagyon... Cukiarcu csajok a nyerok, meretaranyos, szepvonalu orral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!