Ezek közül melyik alapozó?
-Astor Perfect Stay 24H Alapozó
-Max Factor Facefinity
-Manhattan Powder Mat Alapozó
-Maybelline Affinitone 24H Alapozó
-L'Oréal True Match
Melyiket próbáltad ezek közül? Melyik a kedvenced ? Melyiknek legjobb a tartóssága(kb olyan 6-7 órát jó volna ha kibírna) fedése?
(minél több választ , véleményt szeretnék ! :) )
Előre is köszi
Hát ez függ attól, hogy milyen bőrtípusra, milyen színben kell, és hogy mekkora fedés kell.
Ezek közül csak Max factort nem próbáltam. Az tuti hogy a többi nekem nem volt jó, nem fedett semmit, zsíros volt, ami matt kellett volna hogy legyen az fénylett és lefolyt. Hát nem tudom... nekem marad a MAC studio fix.
1. köszönöm. A bőrtípusom normál, T zónában enyhén zsíros.:)
2. Az essenc alapozóival csak az a bajom hogy mindegyik olyan sötét , és nagyon elüt a bőrömtől , főleg télen..
3. Akkor a maxf. kihúzva
4 -5. Köszönöm :)
Köszönöm az eddigi válaszokat ! Nyugodtan jöhetnek még vélemények!
Én a Facefinity-t használom, szintén elég világos bőrrel. Nekem tetszik, szép matt, tartós, jó a kiszerelése is.
Amúgy nézd meg a Krémmánián, hogy miket írnak róluk :)
Emellett esetleg menj el egy drogáriába, próbáld ki a tesztereket a kezeden, és természetes fénynél nézd meg, hogy melyik árnyalat jó. :)
köszönöm!
Igen én is úgy terveztem , hogy majd kipróbálgatom . Csak azon gondolkoztam : Nem fognak hülyének nézni hogy eltöltök 30 percet a drogérián és közbe ki be mászkálok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!