Mit rontok el, Mit kéne jobban csinálnom?
Az lenne a problémám hogyha le alapozom az arcom, vagy korrektorozom és az alapozó 1 óra múlva lefolyik és szinte semmi sem látszik belőle és a fedésük is egyenlő a 0 ával. Több fajtát is próbáltam : Avon , Essence, Oliflame, Astor,
Bourjois. És ezekről sok pozitívumot olvastam mégis egyik se vált be , semmi fedésük, tartósságuk. Nem várok csodát az alapozóktól , de legalább 4-5 órát kibírjon.
Milyen NAGYON JÓ fedésű, hosszan tartó alapozót , korrektort ismertek? A cetrice, maxfactor alapozóról mi a véleményetek? ( a bőröm teljesen normál bőr) Olyan 2500 ft ig szeretnék rászánni.
(nyugodtan jöhetnek vélemények ötletek) Előre is nagyon köszönöm.
ha teljesen normál a bőröd, akkor szerintem felesleges alapozót használnod :)
én egyébként manhattan clear face alapozót használok, nekem bevált. kipróbálhatod más terméküket is :)
Ha normál a bőröd, akkor túl sokat raksz és/vagy nem dolgozod el rendesen.
Biztos, hogy normál?
Köszönöm a válaszokat!
Mindig fixálom púderrel , de hát nem használ.A bőrömmel nincs baj csak a színe kicsit lehetne egyenletesebb , meg jó pár évvel ezelőtt mikor bárányhimlős voltam , kikapartam az összeset( olyan 5 éves lehettem ) és abból is maradt jó pár folt a bőrömön :(
Nem tudom lehet túl sokat rakok rá (bár mondjuk kétlem , mert mindig odafigyelek hogy ne túl sokat rakja) azért megfogadom a tanácsod , hátha ez a gond , bán nem szerintem :) Igen normál a bőröm (se nem zsíros, se nem túl száraz, pont jó :) )
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!