Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek egy 14 éves...

Szerintetek egy 14 éves sminkelheti magát? (nem rólam van szó)

Figyelt kérdés
az egyik ismerősöm 14 éves sminkeli magát és nem csak a lapozót hanem mást is (rúzs, szemceruza stb.) i phone 6 s plus telefonja van és nagyon drága zaras ruhákba jár barátja is van és a mostani előtt már elég sok volt neki viszont jó tanuló. Mi a véleményetek róla és még egyszer mondom NEM rólam van szó!
2016. aug. 2. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Gondolom nem is foglalkoznak vele a szülei érzelmileg. Ezekkel a cuccokkal kompenzáltatják a "szeretetüket". A kislány, meg minden új dolgot kisír, nyilván meg is engedhetik, és így ki is használj a szüleit.

Sajnos, ez a későbbiekben visszájára fog ütni, és szegény kislány fogja megsínyleni a szülők érzelmi hanyagságát, mert nem törődnek vele.

Az, hogy megveszik neki a legújabb sz..rokat, azzal nem pótolják a szülői szeretet és törődést.

Egyébként ennyire sminkelés nem normális.

A kislány nyilván még feltűnési viszketegségben szenved, mert otthon nem kapja meg a szeretet, ezért ezt a tömegtől várja el.

2016. aug. 2. 21:14
 2/6 anonim válasza:

Nem a legelőnyösebb párosítás amit leírtál, de tudunk csinálni vele valamit? Nem. Természetesen senkinek nem lesz szimpatikus a szeméy akit leírtál, mindenki szidni fogja.. De igazából ennek a kérdésnek semmi értelme, mert nem fog változni semmit. Továbbá (sajnos) rengeteg ilyen van manapság.

De én nem fogom megítélni, ha neki jó... tegye. Ezen aggódjanak inkább a szülei a leányzónak.

2016. aug. 2. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Sok csaj elhiszi azt magáról ha egy kiló vakolat van a pofáján, akkor ő most szép.

Amúgy rengetegen használják a szem erős kiemelését, a szemöldök gusztustalan kiemelését s az ajkak rúzzsal való kiemelését, ami NEM szép...

Ha valaki elegánsan s önmaga szépségét/arca előnyét kellene kiemelni... Nekem meg is jegyezték (nők-pasik vegyesen) hogy szépen csinálom s illik is hozzám.

Mindig csak egy dolgot emeljen ki az ember az arcán! Döntse el : Ajkak vagy szemek.

A rúzs (főleg az erős színek) a nők 98%-ának NEM áll jól. Javasolt az ajakfények (pasik is szeretik a csillogó "cuki" ajkakat)

A mai 14 s hasonló korosztályairól megvan a véleményem(de másoknak is)

Nem beszélve a női tartás/büszkeségről.

Durva sminkesek 90%-a nyomorult ><

2016. aug. 2. 21:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a véleményem egyébkén az apukája sajnos már nem él az anyukája két helyen dolgozik és nem igazán van rá ideje én 18 vagyok és még nem sminkelem magam csak néha ha olyan helyre megyek nekem is i phone 6 s plus telefonom van viszont én azt a saját pénzemből vettem amiért meg dolgoztam ezzel amúgy menőnek is akar látszani mert le szolja azokat akik 14 évesen nem így viselkednek én is úgy vagyok vele hogy ha neki így jó...
2016. aug. 3. 09:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna le az egyik évfolyamtársamat... Ugyanez van vele is. Szerintem nem helyes. Mármint sminkelhet, én engedném neki, de nem úgy hogy agyonsminkeli magát és szerintem nem kell mindenből a legdrágábbat venni. Az is oké, hogy van barátja, de az elég furcsa hogy volt még több is 14 éves létére.
2016. aug. 3. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
14 évesen tok normális, hogy sminkeli magát, a telefon meg a ruha a pénzuktol fugg nem a korától és ne irigykedj rá! Am. az tényleg furi, hogy ennyi idosen már ennyi barátja volt. Egyebkent tuti, hogy csak divatbol volt ennyi pasija es nem azert, mert mindet szerette.
2016. aug. 27. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!