Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért momdják rám azt, hogy...

Miért momdják rám azt, hogy plázacica (a hátam mögött persze) a lent leírtak alapján nektek mi lenne a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

1 hónapja töltöttem be a 18.élet évemet,gimibe járok.

Általában hosszú hegyes műkörmöm van,mű szempillám (általába 14mmes) szolizok heti 1x 10 vagy 15 perc,nem rég csináltattam hőillesztéses hajhosszabbítást (80cm,a fenekemig ér)szemöldököm ívesre van szedve és festve (szolídan!!!!) szájfeltöltésen gondolkozom..

Attól hogy én minden pénzt a külsőmre fordítok,és imádom ezeket amiket csináltattam még nemhiszem,hogy plázacica lennék...

2015. aug. 2. 10:14
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
A leírtak alapján szerintem nem vagy az, de ha küldenél egy képet, ahol ezek mind látszanak, akkor többet tudnék mondani. Így, ahogy lelki szemeim előtt megjelentél, nem vagy az, de persze ez eltérhet a valóságtól. Egy szónak is a száz a vége, képet kérek :)
2015. aug. 2. 10:18
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
A plázacicak BMW-s pasikra bukó ostoba libák,szerintem Te nem vagy ostoba,mert vannak céljaid és azért tudod hol a határ az átalakitásokban
2015. aug. 2. 10:29
 3/10 A kérdező kommentje:

:)

2 éve vagyok egyutt a barátommal!

Nincs bmwje...sott meg kocsija sincs.....engem ez a rész teljesen hidegen hagy engem csak az erdekel hogy en szeretem őt es ő engem viszont szeressen!

2015. aug. 2. 10:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert tele vagy felesleges mű dolgokkal, semmi igazi nincs rajtad. Az ilyet plázacicának nevezik.

Értelmes nő max. alkalomra tesz fel műszempillát, akkor sem muszáj, műkörömből is szolid, normális, lapos van neki, a szemöldökét nem lusta természetesre, ízlésesre kiszedni, és nem szolizza fossá magát, és nem teszi tönkre a haját azzal, hogy még hozzáragasztgat.

A leírás alapján ízléstelen lehetsz nagyon.

2015. aug. 2. 12:31
 5/10 A kérdező kommentje:

Valószínű...:)

120-125ezer Ft volt ez igy egyutt mind es a ruha még bele sincs számolva,de igen valószínű ízléstelen es csunya vagyok (:

2015. aug. 2. 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondják rád, mert pontosan olyannak írtad le a külsődet, mint amilyen egy plázacica... Ha feltölteted a szádat, még inkább az leszel. Gondold át, rendszerint nagyon ronda a végeredmény.

Ha meg nevetni akarsz... :D

[link]

2015. aug. 2. 17:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, egy mellplasztika is több, mint 120 ezer, de az ára ezt még nem teszi ízlésessé sok esetben.

Hallottál már arról, hogy a kevesebb néha több? Maximálisan igaz pl. mesterséges dolgokra...

2015. aug. 2. 18:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Mellplasztikán még nem gondolkozom...es pont azért nem mert alig vagyok 18 eves (: es azert az már elég meredek lenne
2015. aug. 2. 19:28
 9/10 anonim válasza:
Szerintem csak igényes vagy :) inkább legyen ijen egy nő mint elhanyagolt!
2015. okt. 2. 11:51
 10/10 anonim válasza:
Nyugi, velem is vannak hasonlók, bár igaz cseppet fiatalabb vagyok, de a koromhoz képest viszonyításba én is hasonló vagyok. De ha engem érdekelne a "többiek" véleménye akkor már rég a 19.századba kéne élnem. Másszóval, az a lényeg hogy érezd magad a bőrödbe, és tetszél magadnak... <3
2016. aug. 2. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!