Miért momdják rám azt, hogy plázacica (a hátam mögött persze) a lent leírtak alapján nektek mi lenne a véleményetek rólam?
1 hónapja töltöttem be a 18.élet évemet,gimibe járok.
Általában hosszú hegyes műkörmöm van,mű szempillám (általába 14mmes) szolizok heti 1x 10 vagy 15 perc,nem rég csináltattam hőillesztéses hajhosszabbítást (80cm,a fenekemig ér)szemöldököm ívesre van szedve és festve (szolídan!!!!) szájfeltöltésen gondolkozom..
Attól hogy én minden pénzt a külsőmre fordítok,és imádom ezeket amiket csináltattam még nemhiszem,hogy plázacica lennék...
:)
2 éve vagyok egyutt a barátommal!
Nincs bmwje...sott meg kocsija sincs.....engem ez a rész teljesen hidegen hagy engem csak az erdekel hogy en szeretem őt es ő engem viszont szeressen!
Azért, mert tele vagy felesleges mű dolgokkal, semmi igazi nincs rajtad. Az ilyet plázacicának nevezik.
Értelmes nő max. alkalomra tesz fel műszempillát, akkor sem muszáj, műkörömből is szolid, normális, lapos van neki, a szemöldökét nem lusta természetesre, ízlésesre kiszedni, és nem szolizza fossá magát, és nem teszi tönkre a haját azzal, hogy még hozzáragasztgat.
A leírás alapján ízléstelen lehetsz nagyon.
Valószínű...:)
120-125ezer Ft volt ez igy egyutt mind es a ruha még bele sincs számolva,de igen valószínű ízléstelen es csunya vagyok (:
Azért mondják rád, mert pontosan olyannak írtad le a külsődet, mint amilyen egy plázacica... Ha feltölteted a szádat, még inkább az leszel. Gondold át, rendszerint nagyon ronda a végeredmény.
Ha meg nevetni akarsz... :D
Kedves kérdező, egy mellplasztika is több, mint 120 ezer, de az ára ezt még nem teszi ízlésessé sok esetben.
Hallottál már arról, hogy a kevesebb néha több? Maximálisan igaz pl. mesterséges dolgokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!