Rocker vagy plázacica stílusú ez a fülbevaló?
a plázacicák szerintem hanyagolják a fekete fülbevalókat, de szerintem túl cuki egy rockernek, de inkább közelít ehhez a stílushoz
szóval rocker
Nem sok lány hord a fülén egy 890Ft-os árcímkét :)
Amúgy ahogy elnéztem a rocker lányokon, láttam hogy ilyen hangjegy formájút is szívesen hordanak. A csillagot nem minden esetben találom nagyon rockeresnek. ( Mondjuk a Kiss énekese igaz, hogy csillag formájúra festi magát a szeme körül ;) ) De mondjuk ez a fekete csillag... olyan határeset(szerintem). Plázacicákat kevésbé nézek, mert kiráz tőlük a hideg, úgyhogy csak abból a szemszögből nem fogok tudni tanuskodni :)
Nekem is ez ugrott be, hogy határeset, ezért kérdeztem. :) Hangjegyeset még nem találtam. Hol lehet olyant kapni?
Én sem nézegetem a plázacicákat, csak észreveszem. Azon tudok meglepődni, mikor már ők is szegecses karkötőt hordanak, tiszta feketébe öltöznek, koponyás táskájuk van, és feketére festik a hajukat, de mellé ordít róluk, hogy nem rockerek (felfogásban meg zenileg sem). Nem baj, az ő dolguk, csak így már nekünk igazi rockereknek nehezebb dolgunk van, hogy rockernek is nézzenek minket. Mert ilyen hibrid öltözködések miatt már engem sem mindig néznek rockernek, mert nem hordok koponyás dolgokat, nem festem a hajam feketére, vörösre vagy szőkére, és az alap hajszínem meg olyan jelentéktelen ezekhez a rikítókhoz képest (szőkésbarna).
Na témára visszatérve: akkor lehet inkább hangjegyeset keresek. :)
09:13-as vagyok
Nyugi, nem csak te vagy így vele. De ne törődj vele. A rockerség érzés és nem a kinézet a lényeg. Amúgy ha a környezetedben tényleg azok a plázacicák rockernek öltöznek ,akkor kitudja... lehet hogy megtértek... de ne várjunk csodát ;)
Öltözz úgy ahogy jól érzed magad, és belül az érzés maradjon meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!