LoveGame kérdése:
Miért, , mászik" le rólam a pirosító?
Figyelt kérdés
Sajnos elég sápadt beütése van az arcomnak ezért szeretek pirosítót használni. A probléma az, hogy nagyon gyorsan, akár 1-2 óra alatt eltűnik az arcomról. Próbáltam már drágább (MAC) és olcsóbb márkát is. A bőröm zsíros típusú, sárgás árnyalatú (ázsiai), pirosító alá BB krémet és púdert szoktam használni.
Örülnék, ha lenne egy-két jó tippetek! :)
Köszi
2013. máj. 23. 16:21
1/2 PannkaBubu válasza:
Szerintem a BB krémre tedd a pirosítót és aztán az egész arcodra a púdert.Így talán tovább marad fent:)
2/2 anonim válasza:
Szinte megis válaszoltad magadnak , hogy miért avval , hogy zsirosabb tipúsú a böröd. Mindenek előtt ajánlanék neked egy mattitó krémet ami kicsitkordában tartja a kifényesedést és az arc zsirosodását ezt közvelen sminkelés előtt vidd fel a már megtisztitott arcra miután beszivódott jöhet az alapozó vagy bb krém erre pedig a porosító így jobban megfog tapadni a pirosító az orcáidon utánna jöhet a púder a kritikus helyekre t zóna áll és egykis púderrel finomíthatod a pirositást is ha szügséges. Esetleg ha ezt is kevésnek érzed használhatsz smink fixáló sprayt olcsóbb kategóriában is kaphatók de úgyszintén a Mac kinálatában is találsz. Ezt alapozás pirositás púderezés után az arcodra permetezed megvárod még megszárad és beissza a böröd frissít, hidratál és megnőveli a smink élet tartamát. Jó alternatíva lehet akár egy krémes porosító is, ezt inkább púderezés után érdemes feltenni h ne csúszkáljon .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!