Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hétvégén esküvőre megyek, de...

Hétvégén esküvőre megyek, de félek, hogy ebben a melegben a sminkem leolvad rólam, ismertek valami praktikát, ami segítene?

Figyelt kérdés
Vendég leszek, de azért szeretnék egy minimális sminket felvinni. A szempillaspirálom vízálló, így az a helyén marad, ebben biztos vagyok. A szemhéjpúdert alappal tudom fixálni, így az se fog mászkálni, de az alapozó kifényesedik,van mattító krémem, de az sem matt 37 C fokban, a púderem pedig egy fél óra múlva feladja a harcot. :(

2013. jún. 20. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ne kenj annyi púdert magadra.. sőt ne is kenj. minek az egyáltalán nyáron? ha problémás a bőröd nagyon akkor minimális alapozó, és bb-krém korrektor
2013. jún. 20. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
lehetőleg ne használj alapozót,korrektort, ha mindenképp kell pici púdert. inkább por alapú szemhéj púdert használj vagy tartós szemceruzát, rúzs helyett szájfényt :)
2013. jún. 20. 22:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak nagyon csúnyán fénylik a bőröm. Ezért gondoltam a púderre.
2013. jún. 20. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem megoldható, hogy egy kozmetikában csináltasd a sminkedet? Nekem tavaly augusztusban (szintén esküvő) feltették a sminket reggel tízkor, a végén lefújta valamivel, ami pont azért kellett, hogy ne olvadjon le és másnap hajnalban még a helyén volt. Esetleg ha ki tudnád deríteni annak a "csodaszernek" a nevét, bár kereskedelmi forgalomban biztos nem kapható.
2013. jún. 21. 05:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sminkfixáló lehetett az a spray.

[link]

[link]

+ alapozó alá primer

[link]

[link]

2013. jún. 21. 08:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem tudok elmenni kozmetikushoz, hogy megcsináltassam a sminkemet, de majd utánanézek, ezeknek a termékeknek, amiket belinkeltél. És a sminkfixáló ötletét is nagyon köszönöm! :)
2013. jún. 21. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!