Ez a ruha esküvőre? (kép)
Sziasztok!
Hivatalos vagyok egy májusi esküvőre. Vettem egy gyönyörű ruhát. Tudom, hogy kissé még korai, de most összejött annyi, hogy megvegyem.
Arra viszont már nem igazán futja, hogy még cipőt is, és kiegészítőket vegyek hozzá. Sajnos más ruhám nincs, amit esküvőre fölvehetnék, szóval őszintén remélem, hogy jó idő lesz. :)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek egy hasonló jellegű fekete szandi és táska menne hozzá?
[link] (a táska pici és hosszú vállpántja van)
Még arra gondoltam, hogy vennék egy fekete, vastag, gumis övet, és azt is fölvehetném.
Tudom, hogy ettől sokkal többet ki lehetne hozni ebből a ruciból...de hát na. :)
Szóval ez így nagyon ergya lenne szerintetek?
Köszi!
Szerintem ne feketével kombináld,lehúzza az egészet.Olyan gyászos lesz szerintem.Inkább valami világossal,akár kék,drapp,rózsaszín stb. Fehéret nem mondom mert az a menyasszony színe.
Egyébként fehéret,feketét,és pirosat nem illik esküvőre venni. Vagy legalábbis teljesen ezekben virítani nem illik.
Khm...pont ez a lényeg, hogy nincs más. Ez az egy szem szandim van, és ez az egy szem táskám. Tudom, hogy más színekkel jobban mutatna, de nem tehetem meg.
Szóval nem azt kérdetem, hogy mivel mutatna jobban, hanem hogy ez így nagyon gáz e. :)
Tudom, hogy a 3 szín nem illik, de ez a menyasszony abszolút modern, szerintem az sem érdekelné, ha valaki kék hajjal virítana. :D De nem is volt szándékomban ilyen szerelésben megjelenni. Kiegészítőnél szerintem még nem illetlenség.
Én is amellett vagyok, hogy az övet hanyagold!
Kár lenne elrontani ezt a gyönyörű ruhát vele. Így önmagában is tökéletes.
A te szandálod orrán is van díszítés? Ha igen, az nem a legjobb, elvonja a ruháról a figyelmet. Ha nincs, akkor tökéletesen megteszi.
A táska teljesen oké.
Egyébként itthon vetted a ruhát? Már kapható? Melyik városban? Elég annyi, hogy Pest vagy vidék.
Mi nem esküvőre való ebben?
Ez egy könnyű, virágos, vidám, lenge tavaszi ruha. Nem nagyestélyi! Tökéletes választás esküvőre.
Még a színe se problémás, mert nem színtiszta piros, hanem a rózsaszínnel és krémszínnel tarkított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!