Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez a ruha esküvőre? (kép)

Ez a ruha esküvőre? (kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hivatalos vagyok egy májusi esküvőre. Vettem egy gyönyörű ruhát. Tudom, hogy kissé még korai, de most összejött annyi, hogy megvegyem.

[link]

Arra viszont már nem igazán futja, hogy még cipőt is, és kiegészítőket vegyek hozzá. Sajnos más ruhám nincs, amit esküvőre fölvehetnék, szóval őszintén remélem, hogy jó idő lesz. :)

A kérdésem az lenne, hogy szerintetek egy hasonló jellegű fekete szandi és táska menne hozzá?

[link]

[link] (a táska pici és hosszú vállpántja van)

Még arra gondoltam, hogy vennék egy fekete, vastag, gumis övet, és azt is fölvehetném.

Tudom, hogy ettől sokkal többet ki lehetne hozni ebből a ruciból...de hát na. :)

Szóval ez így nagyon ergya lenne szerintetek?

Köszi!

2013. márc. 26. 15:33
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja, és a ruha anyaga nagyon ágy esésű, és nem lesz templomi szertartás. Kertben lesz az esküvő megtartva.
2013. márc. 26. 15:38
 2/14 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem ne feketével kombináld,lehúzza az egészet.Olyan gyászos lesz szerintem.Inkább valami világossal,akár kék,drapp,rózsaszín stb. Fehéret nem mondom mert az a menyasszony színe.

Egyébként fehéret,feketét,és pirosat nem illik esküvőre venni. Vagy legalábbis teljesen ezekben virítani nem illik.

2013. márc. 26. 15:39
 3/14 anonim válasza:
Szerintem tökéletes!
2013. márc. 26. 15:40
 4/14 A kérdező kommentje:

Khm...pont ez a lényeg, hogy nincs más. Ez az egy szem szandim van, és ez az egy szem táskám. Tudom, hogy más színekkel jobban mutatna, de nem tehetem meg.

Szóval nem azt kérdetem, hogy mivel mutatna jobban, hanem hogy ez így nagyon gáz e. :)

Tudom, hogy a 3 szín nem illik, de ez a menyasszony abszolút modern, szerintem az sem érdekelné, ha valaki kék hajjal virítana. :D De nem is volt szándékomban ilyen szerelésben megjelenni. Kiegészítőnél szerintem még nem illetlenség.

2013. márc. 26. 16:00
 5/14 anonim ***** válasza:
szerinte ne vegyél hozzá fekete övet jó lesz csak a cipő és a táska feketében nem kell hangsúlyozni!!
2013. márc. 26. 16:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok,akkor félre értelmeztem bocsi. Akkor max. szerintem is az övet hanyagold és úgy jó lesz.
2013. márc. 26. 16:37
 7/14 anonim ***** válasza:

Én is amellett vagyok, hogy az övet hanyagold!

Kár lenne elrontani ezt a gyönyörű ruhát vele. Így önmagában is tökéletes.

A te szandálod orrán is van díszítés? Ha igen, az nem a legjobb, elvonja a ruháról a figyelmet. Ha nincs, akkor tökéletesen megteszi.

A táska teljesen oké.

Egyébként itthon vetted a ruhát? Már kapható? Melyik városban? Elég annyi, hogy Pest vagy vidék.

2013. márc. 26. 16:47
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
De nem szabad tull öltzni a menyaszont te hát valami más nincs mert ez szerinte szep meg bájos de nem evsköre való erted bocs ha meg bántolak
2013. márc. 26. 16:53
 9/14 anonim ***** válasza:

Mi nem esküvőre való ebben?

Ez egy könnyű, virágos, vidám, lenge tavaszi ruha. Nem nagyestélyi! Tökéletes választás esküvőre.

Még a színe se problémás, mert nem színtiszta piros, hanem a rózsaszínnel és krémszínnel tarkított.

2013. márc. 26. 16:58
 10/14 anonim ***** válasza:
*egyedül max. a hossza lehet problémás, de csak akkor, ha a kérdező is olyan magas, mint a modell vagy éppen még magasabb.
2013. márc. 26. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!