Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez a ruha esküvőre? (kép)

Ez a ruha esküvőre? (kép)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hivatalos vagyok egy májusi esküvőre. Vettem egy gyönyörű ruhát. Tudom, hogy kissé még korai, de most összejött annyi, hogy megvegyem.

[link]

Arra viszont már nem igazán futja, hogy még cipőt is, és kiegészítőket vegyek hozzá. Sajnos más ruhám nincs, amit esküvőre fölvehetnék, szóval őszintén remélem, hogy jó idő lesz. :)

A kérdésem az lenne, hogy szerintetek egy hasonló jellegű fekete szandi és táska menne hozzá?

[link]

[link] (a táska pici és hosszú vállpántja van)

Még arra gondoltam, hogy vennék egy fekete, vastag, gumis övet, és azt is fölvehetném.

Tudom, hogy ettől sokkal többet ki lehetne hozni ebből a ruciból...de hát na. :)

Szóval ez így nagyon ergya lenne szerintetek?

Köszi!

2013. márc. 26. 15:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Első: igazad van, így visszaolvasva nem derül ki, hogy mit is akarok. :) Úgyhogy én kérek elnézést, de köszönöm a válaszod! :)

És mindenkiét köszönöm!

Akkor az övet hanyagolom.

Nekem nincs a szandimon ilyen nagy díszítés, csak pár kőszerű valami, de az is fehér, és nem túl nagy.

A ruha nekem pont a térdem fölé ér, szóval abszolút nincs kinn belőle semmim.

Igen, itthon vettem, méghozzá Pesten a Duna-plázában. Volt a West-Endbe is, de ott el volt szakítva...úgy tetettem félre a Duna-plázában, mert a West Endben már nem volt olyan, ami ne lett volna elszakítva. :(

2013. márc. 26. 17:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Juj,nekem nagyon tetszik! Nagyon szép ruha!

Biztos szép leszel az esküvődön!

2013. márc. 26. 18:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Lány vagyok és őszintén mondom h nagyon jó az esküvőre. :))
2013. márc. 26. 20:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! (de nem az én esküvőm :))
2013. márc. 27. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!