Ez a ruha esküvőre? (kép)
Sziasztok!
Hivatalos vagyok egy májusi esküvőre. Vettem egy gyönyörű ruhát. Tudom, hogy kissé még korai, de most összejött annyi, hogy megvegyem.
Arra viszont már nem igazán futja, hogy még cipőt is, és kiegészítőket vegyek hozzá. Sajnos más ruhám nincs, amit esküvőre fölvehetnék, szóval őszintén remélem, hogy jó idő lesz. :)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek egy hasonló jellegű fekete szandi és táska menne hozzá?
[link] (a táska pici és hosszú vállpántja van)
Még arra gondoltam, hogy vennék egy fekete, vastag, gumis övet, és azt is fölvehetném.
Tudom, hogy ettől sokkal többet ki lehetne hozni ebből a ruciból...de hát na. :)
Szóval ez így nagyon ergya lenne szerintetek?
Köszi!
Első: igazad van, így visszaolvasva nem derül ki, hogy mit is akarok. :) Úgyhogy én kérek elnézést, de köszönöm a válaszod! :)
És mindenkiét köszönöm!
Akkor az övet hanyagolom.
Nekem nincs a szandimon ilyen nagy díszítés, csak pár kőszerű valami, de az is fehér, és nem túl nagy.
A ruha nekem pont a térdem fölé ér, szóval abszolút nincs kinn belőle semmim.
Igen, itthon vettem, méghozzá Pesten a Duna-plázában. Volt a West-Endbe is, de ott el volt szakítva...úgy tetettem félre a Duna-plázában, mert a West Endben már nem volt olyan, ami ne lett volna elszakítva. :(
Juj,nekem nagyon tetszik! Nagyon szép ruha!
Biztos szép leszel az esküvődön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!