Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek egy kiskorú hány...

Szerintetek egy kiskorú hány éves kortól sminkelheti magát?

Figyelt kérdés

Nem iskolába ertem, csak ha mondjuk vásárolni megyünk (hozzáteszem anyaval es nem a sarki boltba, hanem pl. Camponaba), vagy moziba.

A smink alatt pedig nem rúzst, meg egy kiló szemfestéket es alapozót értek, hanem egy kis szájfényt, meg szempillaspirált (esetleg egy kevés alapozót).

Szerintetek az efféle smink hány éves kortól van rendben?

2016. dec. 27. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már kezdesz nőiesedni. Amikor nem egy farsangi bálba kicicomázott kislánynak tűnsz.
2016. dec. 27. 21:32
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

Alapozót semmiképp.

Ha nekem gyerekem lesz, és szeretne elkezdeni sminkelni, összerakok majd neki egy kis csomagot, kezdő készletet, ami a következő lesz kb.:

BB krém

korrektor

púder

highlighter (krémes)

pezsgőszín/semleges, de szépen csillogó szemhéjpúderek (valami kisebb, 4-es paletta)

szemöldökpor (csakis por, finomabban lehet dolgozni)

szempillaspirál

színezett ajakápoló

plusz az ehhez szükséges ecsetek, amikre megkérem, hogy mossa őket rendszeresen.

(egy ferde sörtés, kettő szemhéjra való és es kabuki)

Ehhez aztán később vehet még ceruzákat, rúzsokat.

Fontos, hogy jó minőségű cuccok legyenek, ne Essence és társai.

Kb. 13-14 évesen okés kezdeni szerintem.

(Bár én is 12 évesen vettem titokban egy durva szemhéjtust, suliban reggel kifestettem magamat és mikor mentem haza, a buszon mostam le :D)

2016. dec. 27. 22:46
 3/12 A kérdező kommentje:
En 11 vagyok, de többnek nézek ki. 😂 Tudom, hogy ez nem változtat a koromon, csak mondtam.
2016. dec. 27. 22:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

11 évesen bizos ne kezdj el sminkelni. Csak negatív kritikák érnének a suliban,lehet hogy rbancoznának.

Meg még teljesen felesleges, én 14 évesen jó ha havonta párszor használok egy kis szempillaspirált, mégis 16-18 évesnek néznek az emberek...

2016. dec. 28. 00:26
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem 11 evesen meg ne.Ha csak nincsenek olyan borhibaid ami miatt jobban erezned magad ha elfedned oket.Szempillaspiralt nem ajanlom, mert latszik nagyon ha rajtad van es nagyon sokat oregit, mellette meg le is ribizhetnek miatta.En 13 evesen is csak korrektort hasznalok, meg pudert mert az arcom az ugy katasztrofa ahogy van.
2016. dec. 28. 09:54
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#4 már mondtam, hogy nem a suliba szeretnem kifesteni magam, de köszönöm a válaszod

#5 igen, van borhibám. A szemem alatt allandoan bazi nagy sötét fekete es lilás karikák vannak (nem az alváshiánytól, hanem mert vashiányom van), erre használhatok korrektort?

2016. dec. 28. 11:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem 13-14 éves kortól már rendben van, viszont 11 évesen semmiképpen ne sminkelj, ráérsz még.
2016. dec. 28. 13:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne tömítsd el a pórusaid ilyen fiatalon
2016. dec. 28. 13:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha mondjuk a szempilláid kb nem is látszanak akkor egy pici spirál meg valami alig látszó szájfény (vagy ajakápoló) ilyen 11-12 évesen belefér vásárláshoz, esetleg pici korrektor a pattanásokra.
2016. dec. 29. 12:26
 10/12 anonim ***** válasza:
A karikákra meg kezd el szedni vasat ha az okozza, addig amíg hatni kezd meg 1-2 hétig belefér a plusz korrektor csak előtte használj arckrémet.
2016. dec. 29. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!