Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak én tartom ezt a sminket...

Csak én tartom ezt a sminket soknak középiskolába?

Figyelt kérdés
Alapozó, korrektor, púder, pirosító, bronzosító, tusvonal, szempillaspirál, vörös rúzs. Néhány osztálytársam ezeket viseli minden nap. Nem fogom őket elítélni ezért, de csak én tartom ezt soknak? A tusvonal még elfogadható lenne, de hogy tudnak minden nap egy vastag fekete vonalat húzni a szemükre? És a vörös rúzs nem túlzás kissé? Én csak alkalmakra használnám. Hétköznapokra valami visszafogottabb szín lenne a jobb szerintem. A bronzosítónak pedig nem látom sok értelmét, én mindig csak egy barna csíkot látok az arcuk oldalán, és nem veszem észre, hogy feldobná a sminkjüket. És hogy van reggelente ennyi idejük mindezekre? :D

2016. szept. 11. 16:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Önkifejezés. Ha ez tetszik neki mi a gond? Lehet hogy rib...nc, lehet hogy rocker-emo, vagy csak simán szeret sminkelni, igen a vörös/piros rúzzsal lehet sok de ha tanárt nem érdekli akkor neked nem mindegy? Ha .... akar magából csinálni csináljon. Egy smink amúgy nem csak akkor lehet szép ha nude, de azért akik nem sminkelnek annyira tudják:DD

komolyan pls álljatok már le ez miért idegesít titeket? Van akinek tetoválása van, piercingje, vagy kék haja van nekik smink az arcukon.

LOL az emberek mindig mondják h ne ítélkezzünk de aztán ha valaki egy kicsit is kivan sminkelve már rögtön ugranak mint a hiénák. 2016 van emberek! Ha nincs házirendbe megteheti.

2016. szept. 16. 21:37
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem túlzás, én 17 éves vagyok, szintén középiskolás, és alapozót, púdert, korrektort használok, néha pirosítót, néha tust, szempillaspirálkt is, meg szemhéjpúdert. Imádom a sötét, meg a fekete szemhéjpúdert *__* meg a sötét rúzsokat is C:
2017. jan. 29. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!