Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ha valaki nem...

Göndörgirl kérdése:

Szerintetek ha valaki nem sminkel olyan sokat, csak natur sminket csinál az szép? Nemet, életkort írj.

Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Igen, szerintem az a szép, ha csak kis smink van. Ami nem változtatja meg teljesen az illetőt, csak kiemeli. Az szerintem nagyon gáz, amikor valaki tök máshogy néz ki smink nélkül, mint sminkkel. Szóval a natúr szép. És néha, alkalmakra egy-egy erősebb smink. De az sem olyan durva, mint amikor sokszor netes videókban is látok.
2016. júl. 24. 11:19
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
A legszebb.
2016. júl. 24. 11:20
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

Igen, én mindennap azt csinálok.

A kulcs az, hogy tudni kell, hogy a saját arcodhoz, színeidhez mi illik. Mondjuk egy sötét szemű, sötét szemöldökű ember ha kihúzza a szemét fekete tussal, az kevésbé feltűnő, nem hat olyan erős sminknek, ha egy világos szemű nő tenné. Mondhatni természetesebbnek hat.

28/N

2016. júl. 24. 12:09
 4/9 Sunshinedoll ***** válasza:
69%
Ha szépen van megcsinálva, akkor igen. Nem azon múlik, mennyi meg milyen smink van valakin, hanem hogy hogy van megcsinálva. Egy erős meg egy viszonylag natúr smink is szép, ha jól eldolgozott.
2016. júl. 24. 13:25
 5/9 Fizikiwi ***** válasza:
47%

Szerintem a natúr smink a legszebb. Kirmeli az arcot mégsem nez ki úgy, mintha beleesett volna fejjel a sminkdobozba :D

12/l

2016. júl. 24. 23:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is sokkal szebb egy természetes smink, különösen a hétköznapokra. A smink alapvető célja az apróbb hibák eltüntetése és az előnyös tulajdonságok kiemelése, nem pedig az, hogy a szivárvány színeiben pompázzon az ember lánya. Egy erős smink éppen ellenkező hatást tud elérni, kifejezetten közönségesnek tud hatni egy átlagos napon, az ilyesmi alkalmakra való, és akkor is mértékkel, ízléssel.

38/N

2016. júl. 25. 11:25
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem csak ez a szép... De én pl. egyáltalán nem sminkelek. 26/N
2016. júl. 26. 09:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Mint látható a válaszadók többsége a legfeljebb szolid sminket kedveli. Ide nem tévednek a harsányak. Tehát a kevesebb néha több alapján ez a követendő példa.

Arról nem is beszélve elrejteni a hibákat hazugság és hazugságra építeni valamit (kapcsolat) nem kifizetődő, bár ha csak rövidtávon (alkalmi kapcsolatok) gondolkodik valaki (carpe diem) lelke rajta...

2016. júl. 28. 00:02
 9/9 annamari69 ***** válasza:
Nem sminkelek egyáltalán, régen sem tettem... max szíház, koncert esetén szempillaspirál, szemceruza halványan 46/nő
2016. júl. 30. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!