Csak én tartom ezt a sminket soknak középiskolába?
Nálunk is volt 1-2 csaj akik teljes vakolattal jöttek, tesin meg nem csináltak semmit mert "de elfolyik a sminkem".
Jó mondjuk kicsit én is sminkelek, tus, barna szemhélyfesték a szem fölé, vanília a szemhélyra, pici fehér belülre meg spirál, meg egy idő után elkezdtem a szemöldököm is porral áthúzni egy picit mert alapból a felétől kb nem is látszik. Kb ezek voltak csak az évek során azért változott a teknika. Mondjuk nem jókedvemben sminkeltem így hanem mert -10-es szemüvegem van ami nagyon kicsinyíti a szemet, ezzel a sminkkel tűnik normálisnak, ha leveszem meg mindenki azt mondja így bazinagy szemem van szemüveg nélkül :D
Nem, nem csak te tartod soknak. Hát elég könnyű vastag fekete vonalat húzni a szemedre, csak be fog gyulladni, meg egy kicsit lehet, hogy fáj. A vörös rúzs nem kissé túlzás, de ki vagy te, hogy megmondd nekik, mi a sok? A bronzosító pedig arra jó, hogy kiemeli a járomcsontját annak, aki tudja használni, ezzel karakteresebbé téve az arcát.
A kilences meg temesse el magát valahová, amiért rasszista és etnikum alapján ítél.
Én írtam, hogy ha jól csinálják akkor észre sem venni, hogy ott van. Miért lennék naiv? Azért mert tudok sminkelni? Igen, képzeld a a tusvonal, a boronzosító, meg a pirosító célja a trmészetes hatás elérérse lenne. Azért hőbörögnek itt az emberek, mert a nagy részük csak bénázni tud ezekkel, és bohócot csinál magából ha használja. De ez nem jelenti azt, hogy senki ne tudná használni. Aki tudja, azon nem feltűnő. [link]
Na némá a túlfestett ribäncot! Szörnyű!!44 Máglyára vele, bornzosító-pirosító-tusvonal! Ízléstelen,csunya, fujjfujj! Biztos cigány is, mert csak azok sminkelnek, a jó magyar asszony főz-mos-gyereket szül, nem nő, hanem Anya és Feleség. Hagyjuk már. Nekem meg sok olyan ismerősöm van, akik rendszeresen sminkelik magukat, figyelnek magukra, ápolják a bőrüket, és 40 évesen jobban néznek ki, mint sok 20 éves, akiknek a legextrémebb dolog életükben az átlátszó labello meg a szempillaspirál. Hoppá. Ezzel nem azt mondom, hogy aki nem sminkel, az nem lehet szép, hétköznapokon én sem használok ilyeneket, de aki igen, és szépen csinálja, az igenis tud jól kinézni. Érdekes, hogy mindig a nem sminkelők verik ezerrel a nyálukat, anélkül, hogy értenének a témához. Mert nyilván ha értenének, akkor nem írnának ilyen orbitális baromságokat. Miért nem lehet a francba békén hagyni a másikat? Van aki a vörös rúzst szereti, van aki a szandál-zoknit, kit érdekel? Ettől lesznek jók vagy rosszak, értékesek, vagy értéktelenek az emberek? Nagyon szegényes lelkivilága lehet annak, aki a sminkelésről rögtön a cigányokra asszociál. A 80 éves öreganyámnak nyitottabb a gondolkodása, mint pár itt írogatónak. Én nem értem, hogy honnan ez az agresszió, általában a saját magukkal elégedetlen emberek szokták így rávetni magukat arra, aki valamit nem úgy gondol, mint ők.
És légyszíves ne aranyomozz, mert én sem lekezelő stílusban írtam. Attól, hogy lenézően írsz, még nem leszel okosabb, inkább az ellenkezője jön le. Hoppá(?)
ekkora mennyiségű smink, amit írtál volt a gimimben pár kilencedikes lányon, és minden szünetben újrasminkelték magukat, mintha lejött volna... de mitől jött volna le?!
én az utolsó évben kezdtem el többet sminkelni, addig ritkán és csak keveset. alapozót nem használok mert nincs rá szükségem szerencsére :) korrektor, szemceruza, szempillaspirál, néha szemhéjpúder és tus, rúzs. piros rúzst is, de nem olyan erőset. már egyetemista vagyok de most is ennyi a sminkem csak :) mondjuk én buliba se vadulok, max valami színes szemhéjpúderrel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!