Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak én tartom ezt a sminket...

Csak én tartom ezt a sminket soknak középiskolába?

Figyelt kérdés
Alapozó, korrektor, púder, pirosító, bronzosító, tusvonal, szempillaspirál, vörös rúzs. Néhány osztálytársam ezeket viseli minden nap. Nem fogom őket elítélni ezért, de csak én tartom ezt soknak? A tusvonal még elfogadható lenne, de hogy tudnak minden nap egy vastag fekete vonalat húzni a szemükre? És a vörös rúzs nem túlzás kissé? Én csak alkalmakra használnám. Hétköznapokra valami visszafogottabb szín lenne a jobb szerintem. A bronzosítónak pedig nem látom sok értelmét, én mindig csak egy barna csíkot látok az arcuk oldalán, és nem veszem észre, hogy feldobná a sminkjüket. És hogy van reggelente ennyi idejük mindezekre? :D

2016. szept. 11. 16:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
*olvasnak
2016. szept. 12. 17:02
 12/22 anonim ***** válasza:
Gondolom, az élettapasztalat mondatja ezt veled.
2016. szept. 12. 17:42
 13/22 anonim ***** válasza:
22%
Ehhez nem kell élettapasztalat;) Attól mert idősebb vagy nálam még nem jelenti azt, hogy tapasztaltabb vagy okosabb. És nem kértem, hogy az én saját véleményembe pof@zzon bele bárki de kösz;)
2016. szept. 12. 17:54
 14/22 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt 1-2 csaj akik teljes vakolattal jöttek, tesin meg nem csináltak semmit mert "de elfolyik a sminkem".

Jó mondjuk kicsit én is sminkelek, tus, barna szemhélyfesték a szem fölé, vanília a szemhélyra, pici fehér belülre meg spirál, meg egy idő után elkezdtem a szemöldököm is porral áthúzni egy picit mert alapból a felétől kb nem is látszik. Kb ezek voltak csak az évek során azért változott a teknika. Mondjuk nem jókedvemben sminkeltem így hanem mert -10-es szemüvegem van ami nagyon kicsinyíti a szemet, ezzel a sminkkel tűnik normálisnak, ha leveszem meg mindenki azt mondja így bazinagy szemem van szemüveg nélkül :D

2016. szept. 12. 20:27
 15/22 anonim ***** válasza:
8%
A 14 évesnek több esze van itt mint az összes hozzászólók 99 százalékának. Főleg azt bírtam , aki megmondta "ha jól csinálják, észre se venni hogy ott van"... eszem a naiv kis szíved aranyom. igen, a tusvonal, vörös rúzs, bronzosító-pirosító (wtf?) k_rvára nem feltűnő, sőt, direkt természetes hatásra találták ki -.- Nekem is volt annó pár ilyen osztálytársam, 25 évesen (a két gyerek mellett) vagy 10 évvel néztek ki öregebbnek pedig akkor már nem is sminkeltek. Hoppá.
2016. szept. 12. 22:22
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem csak te tartod soknak. Hát elég könnyű vastag fekete vonalat húzni a szemedre, csak be fog gyulladni, meg egy kicsit lehet, hogy fáj. A vörös rúzs nem kissé túlzás, de ki vagy te, hogy megmondd nekik, mi a sok? A bronzosító pedig arra jó, hogy kiemeli a járomcsontját annak, aki tudja használni, ezzel karakteresebbé téve az arcát.

A kilences meg temesse el magát valahová, amiért rasszista és etnikum alapján ítél.

2016. szept. 12. 22:32
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Én csak az igazat írtam, ha nem tetszik tekerj tovább;)
2016. szept. 12. 22:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam, hogy ha jól csinálják akkor észre sem venni, hogy ott van. Miért lennék naiv? Azért mert tudok sminkelni? Igen, képzeld a a tusvonal, a boronzosító, meg a pirosító célja a trmészetes hatás elérérse lenne. Azért hőbörögnek itt az emberek, mert a nagy részük csak bénázni tud ezekkel, és bohócot csinál magából ha használja. De ez nem jelenti azt, hogy senki ne tudná használni. Aki tudja, azon nem feltűnő. [link]

[link]

Na némá a túlfestett ribäncot! Szörnyű!!44 Máglyára vele, bornzosító-pirosító-tusvonal! Ízléstelen,csunya, fujjfujj! Biztos cigány is, mert csak azok sminkelnek, a jó magyar asszony főz-mos-gyereket szül, nem nő, hanem Anya és Feleség. Hagyjuk már. Nekem meg sok olyan ismerősöm van, akik rendszeresen sminkelik magukat, figyelnek magukra, ápolják a bőrüket, és 40 évesen jobban néznek ki, mint sok 20 éves, akiknek a legextrémebb dolog életükben az átlátszó labello meg a szempillaspirál. Hoppá. Ezzel nem azt mondom, hogy aki nem sminkel, az nem lehet szép, hétköznapokon én sem használok ilyeneket, de aki igen, és szépen csinálja, az igenis tud jól kinézni. Érdekes, hogy mindig a nem sminkelők verik ezerrel a nyálukat, anélkül, hogy értenének a témához. Mert nyilván ha értenének, akkor nem írnának ilyen orbitális baromságokat. Miért nem lehet a francba békén hagyni a másikat? Van aki a vörös rúzst szereti, van aki a szandál-zoknit, kit érdekel? Ettől lesznek jók vagy rosszak, értékesek, vagy értéktelenek az emberek? Nagyon szegényes lelkivilága lehet annak, aki a sminkelésről rögtön a cigányokra asszociál. A 80 éves öreganyámnak nyitottabb a gondolkodása, mint pár itt írogatónak. Én nem értem, hogy honnan ez az agresszió, általában a saját magukkal elégedetlen emberek szokták így rávetni magukat arra, aki valamit nem úgy gondol, mint ők.

És légyszíves ne aranyomozz, mert én sem lekezelő stílusban írtam. Attól, hogy lenézően írsz, még nem leszel okosabb, inkább az ellenkezője jön le. Hoppá(?)

2016. szept. 13. 09:12
 19/22 anonim ***** válasza:

ekkora mennyiségű smink, amit írtál volt a gimimben pár kilencedikes lányon, és minden szünetben újrasminkelték magukat, mintha lejött volna... de mitől jött volna le?!

én az utolsó évben kezdtem el többet sminkelni, addig ritkán és csak keveset. alapozót nem használok mert nincs rá szükségem szerencsére :) korrektor, szemceruza, szempillaspirál, néha szemhéjpúder és tus, rúzs. piros rúzst is, de nem olyan erőset. már egyetemista vagyok de most is ennyi a sminkem csak :) mondjuk én buliba se vadulok, max valami színes szemhéjpúderrel :D

2016. szept. 13. 14:24
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Isteneeem. Itt egyáltalán nem arról van szó, hogy az emberek ne sminkelhetnék magukat. Hanem arról, hogy gimibe mi a fr@ncnak kell ilyen smink? Ezek csak figyelemfelkeltő pics@k a számomra. Felőlem tetszhet nekik, felőlem járhatnak úgy. De minek? Ez a kérdés a lényeg. Meg az, ha így haladunk pár év/ évtized múlva már az óvodások fognak így járni.. Ennyi. Ez a lényeg. És a túlzott ízléstelen sminkről asszociálok a cigányokra, ha nem esett volna le.. jaj de, hogy is eshetett volna, bocs.
2016. szept. 13. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!