Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel kenik el a sminket az...

Mivel kenik el a sminket az arcukon a lányok?

Figyelt kérdés
Egy barátom mesélte, hogy videókban látja, hogy a púdert vagy nem is tudom mit egy szivacsra cseppentett anyaggal kenik el az arcukon a lányok. Én fiú vagyok, fogalmam sincs hogy keressek erre rá, de szülinapján meglepném egy ilyen cuccal. Van valami tipp?
2016. aug. 15. 21:55
 1/5 Sunshinedoll ***** válasza:
49%

Van, aki olajat kever az alapozóba, hogy hidratáljon/ne legyen olyan száraz vagy matt, láttam már olyat, aki ezt egyből a szivacsra nyomja.

Illetve a szivacsokat benedvesítik, de azt nem cseppentik, hanem vagy befújják vízzel, vagy csap alá rakják.

2016. aug. 15. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
2016. aug. 15. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Engem a nagymamám mindig rúzzsal pirosít ki, és a kezével szétkeni.Nem szeretem.
2016. aug. 15. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Az csak akkor jön jól,ha száraz a bőre,inkább valami érdekesebbet vegyél neki
2016. aug. 15. 23:58
 5/5 A kérdező kommentje:
A rossmanban játtunk és ott mondta hogy olyat keres de nem tudja mi az. Akkor lehet csak sima víz?
2016. aug. 16. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!