Egy 11 évesnek milyen sminket ajánlotok?
Nem akarok feltűnőt, amúgy is az rajtam nagyon csúnya. Egy nagyon szolid sminkhez mit használjak?
11/L
4-es: Honnan tudod, hogy szoktam barbizni? És elárulom, már mindet odaadtuk az óvodának az összes játékommal együtt.
A többieknek köszönöm a válaszokat!
Ha szeretnél sminkelni, vegyél nude árnyalatokat, nem túl csillogóakat elsőre (azokkal előbb ismerkedj otthon), egy szempillaspirált, és az ajkaidra vagy valami finom Labellot, vagy Eost, vagy szájfényt (bár én utáltam, ragacsos érzés). Ha patisodsz, zsírosan fénylik a bőröd, vehetsz púdert is :)
Nem leszel ráncosabb ha elkezded. Én is 11-12 éves korom óta sminkelek, 14-15 évesen jött a korrektor, szemceruza, 17 éves korom óta meg tus a ceruza helyett, így 20 éves fejjel vettem alapozót, ecsetkészletet, palettákat, vörös rúzsokat, pirosítót... És lám nem lettem rossz lány ezért, se ráncos rossz bőrű, mert korán kezdtem..
Nyugodtan használj ilyeneket ha jól esik :)
Spiral meg ajakapolo max.
Majd 2-3 ev mulva ujratargyaljuk:)
Kislany vagy meg, annak is lenni kell valamikor
ne akarj koran felnoni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!