Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy 11 évesnek milyen sminket...

Egy 11 évesnek milyen sminket ajánlotok?

Figyelt kérdés

Nem akarok feltűnőt, amúgy is az rajtam nagyon csúnya. Egy nagyon szolid sminkhez mit használjak?

11/L

2016. aug. 13. 18:58
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Köszi!

Utolsó: Nem azért szeretnék sminkelni, hogy nagyobbnak és idősebbnek tűnjek.:)

2016. aug. 14. 14:07
 12/27 anonim ***** válasza:
85%

Max ha valamilyen alkalom van valami színezett ajakápoló is tud dobni az arcon illetve picike természetes spirál :)

Én ismertem olyat aki 11 évesen is már patis volt. Akkor arra lehet szerintem kis korrektort rakni

2016. aug. 14. 16:44
 13/27 anonim ***** válasza:
71%

Én csak korrektort használok, azt is csak akkor ha olyan a bőrőm :). Szerintem ha kicsit pattanásos a bőrőd akkor korrektor, a szádra meg Labbelo-t és az kicsit fénylik is, sőt hasznos mert nem cserepesedik ki tőle a szád.

12/L

2016. aug. 14. 19:12
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
De miért? Még a kamaszkorban sem vagy benne 11 évesen, hogy a pattanásokat kelljen takargatni. Még várj a sminkeléssel, nincs rá szükség! :)
2016. aug. 15. 22:16
 15/27 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: már benne vagyok, és rengeteg pattanásom van
2016. aug. 15. 22:27
 16/27 anonim ***** válasza:
87%
Mivel nem ismerlek nem tudom hogy szoktál barbizni vagy sem, de sminkelni se kéne.
2016. aug. 16. 00:09
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Még semmit sem kéne neked, ha nagyon szeretnél valamit akkor viszont labello van a piros szinu az halvanyan latszik is mas még nem kell.
2016. aug. 16. 00:52
 18/27 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, ha rengeteg pattanásod van, akkor bőrgyógyász kell, nem smink. Az alapozó csak jobban eltömíti a pórusokat!
2016. aug. 16. 10:29
 19/27 anonim ***** válasza:
51%
Pattanásaidra tehetsz korrektort, esetleg valami halvány vagy színtelen ajakápolót/szájfényt. Ha akarsz még valamit, akkor szempillaspirál, akár átlátszó. Szerintem ennyi elég, ha akarsz sminkelni, a többit majd később. Unokatestvérem veled egyidős, nem sminkel még, de kicsi korában is érdekelték ezek a dolgok, mindig az anyukája és a mamája sminkcuccaival játszott, de ha ezeket a termékeket használná, egyáltalán nem nézne ki nevetségesen vagy hülyén.
2016. aug. 16. 22:49
 20/27 anonim ***** válasza:
77%

Pont hogy nem kéne semmit sem használni a pattanásokra, sokkal többet árt, hiába takarja el ideiglenesen!

Komolyan az eszem megáll, hogy egy 11 éves KISLÁNYNAK eszébe jut sminkelni. Bőven ráérsz majd a középsuliban elkezdeni, akkor se sokat mert úgy tönkreteszi a bőrt hogy 25 évesen 40nek fogsz kinézni.

2016. aug. 24. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!