Egy 11 évesnek milyen sminket ajánlotok?
Nem akarok feltűnőt, amúgy is az rajtam nagyon csúnya. Egy nagyon szolid sminkhez mit használjak?
11/L
Köszi!
Utolsó: Nem azért szeretnék sminkelni, hogy nagyobbnak és idősebbnek tűnjek.:)
Max ha valamilyen alkalom van valami színezett ajakápoló is tud dobni az arcon illetve picike természetes spirál :)
Én ismertem olyat aki 11 évesen is már patis volt. Akkor arra lehet szerintem kis korrektort rakni
Én csak korrektort használok, azt is csak akkor ha olyan a bőrőm :). Szerintem ha kicsit pattanásos a bőrőd akkor korrektor, a szádra meg Labbelo-t és az kicsit fénylik is, sőt hasznos mert nem cserepesedik ki tőle a szád.
12/L
Pont hogy nem kéne semmit sem használni a pattanásokra, sokkal többet árt, hiába takarja el ideiglenesen!
Komolyan az eszem megáll, hogy egy 11 éves KISLÁNYNAK eszébe jut sminkelni. Bőven ráérsz majd a középsuliban elkezdeni, akkor se sokat mert úgy tönkreteszi a bőrt hogy 25 évesen 40nek fogsz kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!