Egy 11 évesnek milyen sminket ajánlotok?
Nem akarok feltűnőt, amúgy is az rajtam nagyon csúnya. Egy nagyon szolid sminkhez mit használjak?
11/L
Én a helyedben semmit sem használnék, 25 vagyok, lány és semmilyen sminket nem kenek magamra, végképp nem napi szinten. Különleges alkalomra max kihúzom a szemem és szempillaspirált rakok fel.
Én nagyon nem örülnék, ha az ilyen korú lányom vakolná az arcát. Szerintem inkább a szüleid kérdezd meg, mert úgyis ők fogják neked fizetni az akármit is.
Az szomorú, hogy egy 11 éves gyereknek elvették az összes játékát :( Megértem, hogy a sminkeléssel akarod kárpótolni, de ne tedd. Amellett, hogy nevetséges egy kisminkelt 11 éves, ártalmas is. A pattanásaiddal menjetek bőrgyógyászhoz vagy kozmetikushoz, mert az alapozó és a korrektor csak rontani fog rajta. Napközben eltakarja, de sokkal több pattanásod lesz, és el is húzódik majd.
Labello, szájfény bőven elég :)
Hát az első kérdésre válaszolva leginkább semmilyet.
Ha már a lentire kérdezel rá, akkor szolid smink a spirál+szájfény/ajakápoló. Korrektort is használhatsz, de azt sokan elrontják és foltos lesz az arcuk és/vagy természetellenes. Mindenkinek vannak pattanásai, nem kell őket takargatni, hagyd a bőröd lélegezni. Majd gimiben már lehet, mert aktuálisabb lesz a másik nemnek való tetszés problémája. Addig vagy semmit, vagy ha nagyon akarsz, spirált és labellót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!