Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy 11 évesnek milyen sminket...

Egy 11 évesnek milyen sminket ajánlotok?

Figyelt kérdés

Nem akarok feltűnőt, amúgy is az rajtam nagyon csúnya. Egy nagyon szolid sminkhez mit használjak?

11/L

2016. aug. 13. 18:58
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
68%

Én a helyedben semmit sem használnék, 25 vagyok, lány és semmilyen sminket nem kenek magamra, végképp nem napi szinten. Különleges alkalomra max kihúzom a szemem és szempillaspirált rakok fel.

Én nagyon nem örülnék, ha az ilyen korú lányom vakolná az arcát. Szerintem inkább a szüleid kérdezd meg, mert úgyis ők fogják neked fizetni az akármit is.

2016. aug. 24. 19:07
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Suliba max korrktor ( ha a bőröd igényli) labello, alkalmakra szempillaspiral kirekktor szajfeny esetleg egy ici picike pirosito. En suliba szemöldök port, korrektort es labellot vagy szinezett ajakapolot pl baby lipst hasznalok, de a szemöldökönet csak unnepségekre vagy pl fenykepezkedesre csinalom meg amugy nem szoktam reggel ezzel bajlodni es amugy sem engedik minden nap a szuleim 14/L
2016. aug. 25. 00:05
 23/27 anonim ***** válasza:
71%
Átlátszó szempillaspirált használj.Szempillaápoló is egyben.Én is azt használok.13/L
2016. szept. 11. 22:59
 24/27 anonim ***** válasza:
46%

Az szomorú, hogy egy 11 éves gyereknek elvették az összes játékát :( Megértem, hogy a sminkeléssel akarod kárpótolni, de ne tedd. Amellett, hogy nevetséges egy kisminkelt 11 éves, ártalmas is. A pattanásaiddal menjetek bőrgyógyászhoz vagy kozmetikushoz, mert az alapozó és a korrektor csak rontani fog rajta. Napközben eltakarja, de sokkal több pattanásod lesz, és el is húzódik majd.

Labello, szájfény bőven elég :)

2016. szept. 12. 13:53
 25/27 anonim válasza:
71%
Màr nem azért 11 évesen mit sminkelsz? Most vagyok 13 és mégsem sminkelem magam! 😕😕
2016. szept. 12. 18:39
 26/27 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: nem vették el a játékaimat, nekem nem kellett és odaadtam másnak. És nem, nem azért van ez az egész, hogy pótoljam a játékokat.
2016. szept. 12. 20:22
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát az első kérdésre válaszolva leginkább semmilyet.

Ha már a lentire kérdezel rá, akkor szolid smink a spirál+szájfény/ajakápoló. Korrektort is használhatsz, de azt sokan elrontják és foltos lesz az arcuk és/vagy természetellenes. Mindenkinek vannak pattanásai, nem kell őket takargatni, hagyd a bőröd lélegezni. Majd gimiben már lehet, mert aktuálisabb lesz a másik nemnek való tetszés problémája. Addig vagy semmit, vagy ha nagyon akarsz, spirált és labellót.

2016. szept. 12. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!