Tudtok olyan alapozókat melyeknek nagy a fedőképességük, még sincsenek tele mindenféle káros összetevőkkel?
Szerintem ennek nem olyan gáz az összetevőlistája, a fedése pedig szuper:
Összetevők szerintem viszonylag jók, jól építhető így fesése is rendben van :) Én szerettem nagyon mikor nekem volt csak aztán rájöttem hogy a konpakt alapozók nagyon nem nekem valóak
én régebben utána néztem annak, hogy van-e organikus alapozó. igen, létezik, horror árban :)
keress így rá, organikus alapozó.
én többnyire kemikália mentes termékeket használok (arcra, shea, kakaóvaj, organikus bolti arckrémek, olajok, stb., hajra és bőrre SLS mentes termékek, dezodornak himalájasó, szódabikarbóna, stb)
de nem tudom, hogy összefér-e az a dolog, hogy egészséges, organikus és alapozó - bőr befedő anyag... egyáltalán.
igazából azt teheted a magad érdekében, hogy használod a természetes termékeket, és csakis alkalmakra kensz valami alapozót fel. (és bár aluminium mentes az igazi, de az arcod mégsem kiválasztó szerv, mint mondjuk a hónaljad, tehát az elbír 1-1 ilyen behatást, mert ugye az aluminium pórusösszehúzó, tehát még tutibb az arcbőröd egy ilyen kozmetikumtól. DE CSAK ALKALMANKÉNT!
a szép arcbőr titka - legfőképpen a genetika, de nem mellesleg fontos a hidratálás (sok tiszta víz fogyasztása) , a pihentető alvás = ami az elegendő, és nyugodt, kényelmes alvást jelenti. nagyon fontos a STRESSZMENTES életvitel. ez tök nehéz dolog, de nincs lehetetlen, csak hinni kell... (de ez nem ez a fórum) :)
szóval egyszómintszáz, használj valami BB krémet indulástól hazaérkezésig, és otthon pihenjen az arcod, mindenféle vegyszermentes szerrel kényeztetve.
minden dolog csak túlzásba véve ártalmas, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!