Szerintetek káros anyagokat tartalmaz Pl. Egy replika urbán decay naked szemhéj festék paletta?
Figyelt kérdés
Vettem egyet 3200 ft volt és utólag tudtam meg hogy ez nem eredeti , és szerintetek káros a bőrre2016. jún. 27. 22:02
1/6 anonim válasza:
Hát azért gyanús lehetett volna az ára miatt. Sose tudni mi van benne. Lehet, hogy vannak benne allergének.
Próbáld ki a Sleek palettákat, nagyon jók, tartós, pigmentált színekkel, és az ára is baráti!
2/6 A kérdező kommentje:
Nem ismertem ezt a márkát mert amerikai de azért annyira túl olcsó sem volt mert láttam hogy katalógusokban vannak ennél olcsóbban is , csak utána vettem észre hogy az ereti paletta 15.000 ft ba kerül . Már sokszor használtam és egyáltalán nem volt allergén de mondom rá kérdezek :o
2016. jún. 28. 10:53
3/6 anonim válasza:
Az, hogy eddig nem volt tőle semmi bajod,az nem garancia semmire, később még lehet. Nem biztonságosak a replikák. Nagyon csúnya allergiát okozhatnak.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor inkább be invesztálok valami jobb minőségre :/ köszi a válaszokat.,
2016. jún. 28. 11:50
5/6 anonim válasza:
Szívesen. Nézd meg a Sleeket amit ajánlottam, abban nem fogsz csalódni! Make up plázában és a Pink Pandán lehet rendelni, előbbiben olcsóbb úgy rémlik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ megy a zöld pipa igen pink pandan utána és néztem ennek a márkának!
2016. jún. 28. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!