Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajook! Tudnátok ajánlati...

Csajook! Tudnátok ajánlati árban és minőségben jó. (? )

Figyelt kérdés

Ecset szetett, szempillaspirált,tust illetve natur színekből álló palettát!:)

Drogériákban megvásárolható lenne a legjobb:)

Köszönöm szépeen előre is😊

2016. márc. 30. 10:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire szoktàl ebayről rendelni de ecsetkèszletet biztosan onnan rendelnèk mert nagyon olcsón vannak ès szerintem nagyon jók:) tuskènt èn vízàlló essence folyèkony tust hasznàlok ami nekem nagyon bejött, szempillaspiràlt vagy az avonból rendelek olyat aminek ilyen vastagabb a kefèje vagy a l'oreal kètvègű szempillaspiràljàt hasznàlom, ez egy kicsit dràgàbb de nekem nagyon bevàlt. Natúr színű palettakènt vagy az essencenek a palettàit ajànlom amik àrban ès minősègben is nekem bevàltak vagy internetről rendelni revolution palettàt!:) remèlem tudtam segìteni
2016. márc. 30. 13:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Ecseteket érdemes az ebayről rendelni, azokat nézd, amikből sokat eladtak már.

Spirálnak én a Lovely Curling Pump Up szempillaspirált ajánlom.

Nekem itthon az Essence Liquid Ink szemhéjtus van, szépen lehet vele dolgozni, de nem túl tartós, nálam lekopik, maszatolódik, szóval ennél biztos van jobb.

Palettának meg a Catrice-t ajánlom, abból van nude is meg matt is.

2016. márc. 30. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!