Tényleg káros a szemnek az olcsóbb napszemüveg? Vagy érdemes ezt megvenni?
Én napszemüveget mindig optikában veszek, mert cipőt a cipőboltból... Drága napszemüvegeim vannak, márkásak, Polaroid is van, az nagyon jó a plárszűrő miatt, RayBan is van, Bulgari, de...
Az olcsók is jók általában. Mindenféle mérésekkel megvizsgálták ezeket, és semmi bajuk. Vezetéshez olyat vegyél, amit kipróbálsz napon is, hogy jól látsz-e benne, de divatból bármelyik jó. Szerintem legális boltban (Tesco, H&M és más butikok) olyat nem árulhatnak, ami káros a szemre, abból országos botrány lenne.
Az igaz, hogy a polárszűrősek nagyon jók, jobban, élesebben látsz bennük, nem fárad a szem annyira. Ha van rá keret, vegyél olyat. A RayBanben az a truváj, hogy üveg, nem karcolódik, leejteni viszont pont ezért nem tanácsos, mert eltörhet. A nem poláros, ne üveg márkás napszemüvegekben (Armani, Calvin Klein, Bulgari stb.) csak a márkát fizeted meg szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!