Honnan tudhatnám hogy káros e vagy sem a termék?
Beírod a google-be, elolvasod, hogy mi az, és eldöntöd, hogy kell-e.
Pl. sokan szilikonellenesek, én nagyon szeretem. Nem mindenki azért kerüli, mert bajt csinált vele, csak elvből.
Vagy egyesével végignézted, az általad említett oldalon azt hiszem ha rákattintasz átirányítás arra az oldalra, ahol leírják mi az, vagy megnézed, hogy van-e piros pöttyös összetevő,azt elolvasd és megnézed kell-e neked. Utóbbi nem teljesen megbízható,mert egyrészt nincs minden összetevő magyarázva a km-en, másrészt az alkohol zöld jelzésű, és ennek ellenére kifejezetten kerülendő, bár nem mindegyik, és van még a sárga színű is, de azért arra jó, hogy nagyvonalakban átlásd.
Az inci elemzés egy külön "szakma",sok időbe telik megtanulni, én megmondom őszintén nem is szoktam végignézni. Azokat nem veszem meg amik tele vannak piros , sárga összetevőkkel, vagy alkohollal, parabénnel. Igyekszem olyat választani amiben csupa zöld vagy max sárga összetevőkkel van tele a vége felé. Sokat olvasgatok olyan bloggereket akik értenek ehhez, és sokszor vásárolok az ő ajánlásukra szép összetevőjű termékeket .
De mindenkinek más a bőre, ezt ki kell tapasztalni. Én pl kifejezetten szeretem a szilikont, mást irritál vagy én használok kémiai fényvédő,másnak folyik tőle a könnye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!