Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak szerintem hülyeség ennyi...

Csak szerintem hülyeség ennyi sminkterméket venni?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=zcS7ne2XO_Q

Nekem feleennyi sincs. Nekem alapozóból és korrektorból is csak egyfajta van, rúzsokat nem használok, csak ajakápolót, szempillaspirálból, szemceruzából is csak egyfajtát használok. Miután elfogyott vagy fogyófélben van utána veszek egyet.

2016. júl. 11. 16:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Mivel ő sminkes videókat csinál ezért logikus, hogy neki több sminkterméke van, de amúgy egy "átlag lánynak" szerintem is felesleges ennyi. Vannak, akiknek a sminkelés a hobbijuk és sokaknál ez egyfajta szenvedélyként jelenik meg (nem pejoratív értelemben) és felhalmozzák maguknak a rúzsokat, palettákat stb.. Szerintem mindenkinek van vagy volt egy ilyen mániája. Én például régen sokat rajzoltam és egy színből jó sok ceruzám volt mert ha megláttam egyet, aminek picit különlegesebb, másabb volt az árnyalata, akkor azt meg kellett vennem. Nem feltétlenül használtam mindegyiket, de akkor megnyugodott a lelkem:) Ma már a különböző sminktermékekből is akkora választék van, hogy az ember már alig tudja eldönteni, hogy melyiket válassza, ráadásul annyira csábító mikor ott csücsülnek egymás mellett a polcon a különböző árnyalatú termékek, sőt a gyártók már egyre szebb csomagolásokat is készítenek, nagyon sok a dombornyomott szemhéjpúder, pirosító, amik egyszerűen gyönyörűek és megbabonázzák az embert. Sokszor szerintem előfordul, hogy az embert rabul ejti egy szép színű körömlakk például mert milyen szép és különleges, aztán otthon rájön, hogy már van neki 20 másik és talán annyira nem is áll jól neki. Most nem néztem végig a videót, de egyszer már láttam és ha jól emlékszem, akkor ő is említette, hogy van, amiről kiderült, hogy mégsem szereti, nem jó az árnyalata vagy valami más probléma van vele ezért nem szokta használni. Szerintem ilyen mindenkivel előfordul, hogy otthon természetes fény mellett az ember rájön, hogy túl sötét alapozót vett vagy mondjuk mégsem olyan jó minőségű terméket vásárolt, így könnyen felhalmozódnak a termékek mert az embernek nem mindig van szíve kidobni a drága sminkeket még, ha nem is használja. Valamint nyilván kap is különböző termékeket. Viszont egy lánynak, akinél a sminkelés nem kapcsolódik semmiféle célkitűzéshez vagy hivatáshoz, nyilván nincsen szüksége ennyi mindenre. A legtöbb embernek megvan a bevált alapozója, púdere, szempillaspirálja, szemceruzája stb., amit a mindennapokban használ illetve pár különlegesebb darab, amit mondjuk alkalmakkor és ezeket veszi meg újra és újra, néha egy-két új dolgot kipróbálva. Én is ez a kategória vagyok és szerintem rajtam kívül még sokan ide tartoznak.
2016. júl. 11. 19:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Nehogy csinálj egy screencap-et.
2016. júl. 11. 21:23
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

Nem, nem hülyeség. Amíg neked vagy másnak nem okoz vele kárt, azt csinál, amit akar. Gondolom, a felsorolás összehasonlítás miatt kellett: nem vagy jobb ember, mert keveset használsz.

Nem hülyeség ennyi sminkterméket venni.

2016. júl. 11. 21:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, ha valakinek mindenből van többfajta, de azért ez sok már szerintem is, pedig én is sminkmániás vagyok:D ennyi mindent soha nem lehet elhasználni és én választani sem tudnék.
2016. júl. 13. 17:59
 15/15 Sunshinedoll ***** válasza:

Megkérdezted, hülyeség-e ennyi sminkterméket venni, belinkelsz egy videót, aztán arról hadoválsz, hogy nem használsz rúzsokat (ami sekit nem érdekel).

Az adott videóban a csaj nem vásárolja, hanem a nagy részét kapja, és TE feltételezem nem vagy sminkes vagy youtube-os. Egy szót nem szóltál átlagos emberekről. A videóban szereplő csajról kérdeztél, és megosztottad a saját eseted. Akinek nem világos a kérdés, az te vagy, ami szomorú, mivel te írtad ki. Nyugodtan visszavehetsz a stílusodból.

De még ha átlagos emberekről lenne szó, aki csak hobbiból és nem hivatásszerűen sminkel, akkor se igazán lenne semmi közöd ahhoz, hogy ki mire és miért költi a pénzét. Van, aki szeret sminkeket vásárolni, van, aki nem. Aki szeret ilyeneket venni, annak ez nem hülyeség és nem is felesleges. Van, aki könyvekre költ, mások ruhára, van, aki edzőtermi bérletre, mások meg sminkre. Tök mindegy, te hány ceruzát használsz.

A "törődj a magad dolgával és a saját pénzeddel" tusfürdőd is fogyófélben van, abból is vehetnél egy újat.

2016. júl. 15. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!