Nők minek festik ki a körmüket? Szerintem az ég világon semmi értelme.26F
Egy csomó dolognak nincs semmi értelme. Miért színesek a ruhák? A funkciójukat akkor is betöltenék, ha mind bézsben járnánk.
Tetszik és kész.
mert nekem sokkal jobban tetszik, ha nem az eredeti körmömet látom. nem csúnyák a körmeim, vagy ilyesmi. egyébként 90%-ban feketére van festve.
nem is értem a kérdésed, a festéssel mi a baj. én hetente festem, kb 10 perc alatt megvagyok vele, aztán ha már nagyon kopott lemosom.
viszont mire egy műköröm elkészül az beletelik 1-3 órába is akár, annak tényleg semmi értelme és nagyon drága. én alig költök körömlakkra, van kb 3 színem
nekem szép nagy tenyerem van, ráadásul kicsit vastagok is az ujjaim. na, mondjuk ki, nem túl szép és nőies. ezért kb 14 éves korom óta festem a körmeimet. van amikor harsány színekre,de most pl egyszerű bézses színe van. én így szeretem+ legalább nem annyira férfias a kézfejem így.
és szerintem nem sok idő. én heti 2-3x festem újra, ez alkalmanként kb fél óra. nekem megéri, jobban érzem így magam. ha valakinek nem tetszik, hát így járt.
a lábujjaimon is festem a körmeimet, bár ott kb 2 hetente is elég, nem kopik.
ennyi erővel a sminknek sincs értelme. de ha valaki így jobban érzi magát, szerintem nincs vele semmi gond.
Mert altala legalabb egy minimalis noiesseget magamba szuszakolok...
Amugy meg tok jol kielhetem a kreativitasomat a kezeimen. Lakk nelkul mar furan erzem magam, teljesen hianyerzetem van akkor. Nem reg fuggtem ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!