Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez csak szerintem undorítóan...

Ez csak szerintem undorítóan sok smink? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

mielőtt a moderátorok törölnék, ez egy külföldi sminkes blogger.

nektek mi a véleményetek az ennyire sok sminkről fiúk/lányok?

én a valóéletben is látok ilyet és én inkább megijedek az ilyen nőktől első ránézésre.

pedig én is nő vagyok, szoktam magam sminkelni, de közel se ennyire.

2016. jan. 21. 17:10
 1/10 A kérdező kommentje:
2016. jan. 21. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mint egy viaszbábu.Nagyon tré...
2016. jan. 21. 17:14
 3/10 anonim válasza:
100%
Szerintem a szem sminkje egész tűrhető, ha megyek valahova én is szoktam hasonlót, de ami az arcán van az már nagyon soknak tűnik. Rengeteg alapozó, bronzosító, highlight van rajta, ami mű hatást ad és nem is túl egészséges a bőrnek. A kevesebb néha több! :)
2016. jan. 21. 17:16
 4/10 A kérdező kommentje:

az arcán tényleg nagyon durva a vakolat.

maga a szemöldöke/szeme/szája nekem tetszik, de egyszerre a 3 is sok szerintem.

2016. jan. 21. 17:21
 5/10 anonim válasza:
44%
Igen, a 3 így már túlzás. Ha szemhangsúlyos a smink akkor mást már nem kéne kiemelni mert ez lesz a végeredmény. Szemöldöke picivel lehetne vékonyabb.
2016. jan. 21. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Hétköznapra tényleg sok, de lehet, h vizsgára, fotózásra vagy valami hasonlóra készült.
2016. jan. 21. 17:33
 7/10 anonim ***** válasza:

nem undorító, csak túlzás

még alkalomra is, hétköznapra meg végképp nagyon sok

2016. jan. 21. 19:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem az ilyen sminkeknél hogy miért kell az arcára egy ronda sötét csíkot húznia? Ettől nevetséges lesz, mintha valami bohócmaszk lenne. A száj túlfestése is pont ilyen bohócszokás... lehet annak készül. Pedig amúgy tök szép lenne, egy gyengébb sminkkel.
2016. jan. 21. 20:20
 9/10 A kérdező kommentje:

ez a kiemelés -bronzosítás meg higligt nem az erőssége, csak azt furcsálltam,hogy mégis sokan csodálják meg nyalnak neki,hogy milyen jól sminkel. de ezek szerint nem bennem van a hiba,hogy ezt nem látom szépnek.

pedig ügyesen dolgozik, de az összhatás szörnyű

2016. jan. 21. 20:27
 10/10 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Ez már szerintem is rengeteg smink...

Ultra gáz az egész csaj.

2016. jan. 21. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!