Mit tegyek ha undoritoan nezek ki smink nelkul?
Egyébként lehet, hogy csak te érzed undorítónak magad így. Nem teljesen ugyanaz, de azért hasonló helyzetbe kerültem már én is: én mondjuk nem használok a bőrömre semmit, de a szememet festem (ceruza, spirál). Ezek nélkül én is csupasznak és rondának érzem magamat. De nemrég kötőhártyagyulladásom lett és 1 hétig nem használhattam semmilyem sminket. Munkámból adódóan viszont sokszor találkozom ügyfelekkel. Kellemeltenül éreztem magam mindaddig, míg be nem gyűjtöttem egy bókot, majd még jópárat azon a héten. Ez nagyon jót tett az önbizalmamnak és azóta nem félek smink nélkül mutatkozni.
Elhiszem, hogy téged a pattanások nagyon zavarnak, de tényleg hagyd, hogy kitisztuljon a bőröd. A smink csak árt.
Amit te ekkora nagy dolognak képzelsz azt mások rajtad talán észre sem veszik. Engem ronda bőrrel is körberajongtak mindig. Nem az számít.
Én is tele voltam pattanásokkal, meg szeplők, mitesszerek, piros foltok. Kiló sminkkel elfedtem, ettől még több lett, végül már a kiló smink se fedte el és bőrgyógyászhoz mentem. Kaptam gyógyszert, el kellett hagynom mindenféle kencét, de 1 hónap után már vállalható volt a bőröm, 2 hónap után meg már kifejezetten szép. Ajánlom neked is hogy smink helyett ápold a bőröd inkább és menj bőrgyógyászhoz. Jobban jársz te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!